Δεύτεροι στην Ευρώπη οι Έλληνες Αστυνομικοί, πάλεψαν αλλά έχασαν στον τελικό!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Δεν τα κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου  αστυνομικών, των δύο Θρακιωτών Θωμά Μπαξεβάνη και Μανώλη Ντόσκα, που πάλεψαν στον μεγάλο τελικό αλλά γνώρισαν την ήττα με 4-2 από την Γερμανία, με πολλά παράπονα ωστόσο από την διαιτησία.

Την ήττα με 4-2 γνώρισε η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου αστυνομικών στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος από την Γερμανία με τους δύο Ξανθιώτες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Θύελλα Ραφήνας να παίζουν σε όλο το ματς.

Οι Γερμανοί μπήκαν πιο δυνατά και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, όμως λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Παπαδημητρίου με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1. Ενώ στο τρίτο λεπτό του δευτέρου μέρους ο Παπαδημητρίου έδωσε το προβάδισμα στην Ελληνική ομάδα, όμως η αντίδραση των Γερμανών ήταν άμεση και σε 10 λεπτά γύρισαν τελείως το ματς κάνοντας το 3-2. Στο 82’ οι ‘Έλληνες παίκτες διαμαρτυρήθηκαν έντονά για μη καταλογισμό πέναλτι, σε μια φάση μάλιστα που ο διαιτητής έδωσε πέναλτι όμως με παρέμβαση του βοηθού πήρε την απόφαση του πίσω! Και σαν να μην έφτανε αυτό στην επόμενη φάση οι Γερμανοί πέτυχαν το τέταρτο γκολ, σε μια φάση που οι Έλληνες παίκτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφ-σαιντ.