Τρεις ανανεώσεις παικτών στην ΑΕ Κομοτηνής

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Μετά τις ανακοινώσεις των μεταγραφών του Γιώργου Κουτσοβασίλη και του Χρήστου Μπανιώτη, η ΑΕ Κομοτηνής ανακοίνωσε και την παραμονή στο ρόστερ της ομάδας τριών παικτών, οι οποίοι με την εμπειρία και το ύψος τους θα βοηθήσουν την ομάδα της Κομοτηνής μέσα στη ρακέτα.

Οι Γιώργος Κοτσαρίδης, Κώστας Τερζίδης και Θεοδόσης Μπακιρτζής παραμένουν και τη νέα περίοδο στην ΑΕ Κομοτηνής, δυναμώνοντας πολύ τη ρακέτα της ομάδας, καθώς με την έλευση του Γιώργου Κουτσοβασίλη η ΑΕ Κομοτηνής αποκτά μια δυνατή τετράδα στις θέσεις 4 και 5. Η ανακοίνωση της ΑΕ Κομοτηνής για την ανανέωση της συνεργασίας με τους τρεις παίκτες έχει ως εξής:

Το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τους Γιώργο Κοτσαρίδη, Κώστα Τερζίδη και Θεοδόση Μπακιρτζή για την αγωνιστική περίοδο 2014/15.

Και οι 3 αυτοί αθλητές αποτελούν παράδειγμα μαχητικότητας και συνέπειας – εντός και εκτός παρκέ- και η παρουσία τους κρίνεται απαραίτητη στην σύνθεση της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο.