Στον μεγάλο τελικό οι Έλληνες αστυνομικοί, των δύο Θρακιωτών!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Σπουδαία επιτυχία για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου των Ελλήνων αστυνομικών που κέρδισαν την οικοδέσποινα Τσεχία και προκρίθηκαν στον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος!

Με κόντρα διαιτησία και τους δύο Θρακιώτες ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται και στα  90 λεπτά η Εθνική μας ομάδα κατάφερε ανατρέποντας μάλιστα το σκορ να κερδίσει με 3-1 την οικοδέσποινα Τσεχία και να προκριθεί στον μεγάλο τελικό. Ο τελικός διεξάγεται σήμερα στης 4 το μεσημέρι με αντίπαλο την Γερμανία που κέρδισε με 3-0 την Γαλλία.

Με τους Μανώλη Ντόσκα και Θωμά Μπαξεβάνη στην βασική ενδεκάδα η Εθνική μας ομάδα παρά της αντιξοότητες που αντιμετώπισε κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα και να θυμίζει μνήμες 2004!  Στο πρώτο μέρος οι Τσέχοι κατάφεραν να προηγηθούν με τέρμα που κακώς μέτρησε ο διαιτητής μια και η μπάλα δεν πέρασε ολόκληρη την γραμμή, η απόφαση αυτή συσπείρωσε τους παίκτες της Εθνικής μας που με τέρμα του Μπιτσάνη πριν το τέλος του πρώτου μέρους έφεραν το ματς στα ίσια.

Στην επανάληψη  ο Ταμπάκης έκανε το 2-1, και παρά την κόντρα διαιτησία και τα περίπου 8-9 λεπτά καθυστερήσεις που κράτησε ο διαιτητής η Εθνική μας όχι μόνο δεν απειλήθηκε αλλά πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Μπουγατσιά στης καθυστερήσεις.

Η ενδεκάδα της Εθνικής μας: Ούσιος, Μελάς, Καρακάσης, Σαμαράς,  Μπαξεβάνης, Αγγελάκης(90’ Μπεκατώρος),Παπαδημητρίου, Ντόσκας, Μπιτσάνης(60’ Τελιάδης), Τζανέτος(70’ Μπουγατσιάς), Ταμπάκης(80’ Τζωτζιόπουλος)