Όσα έκαναν οι Θρακιώτες στην πρώτη μέρα του Πανελλήνιου Εφήβων-Νεανίδων Στίβου

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του Πανελλήνιο πρωταθλήματος Εφήβων- Νεανίδων Στίβου που διεξάγεται στης Σέρρες, με δύο συμμετοχές εκπροσωπήθηκε η Θράκη χωρίς όμως την μεγάλη διάκριση.

Τι και αν οι προσδοκίες ήταν πολύ υψηλές για την εξαιρετικά ταλαντούχα άλτρια του Πρωτέα Αλεξανδρούπολης Σπυριδούλα Ναζίρη στο άλμα εις τριπλούν, μια και είχε την δεύτερη καλύτερη απόδοση(12,30) σε σχέση με της υπόλοιπες συμμετέχουσες, αλλά και στον προκριματικό έδειξε έτοιμη για μετάλλιο έχοντας το δεύτερο καλύτερο άλμα στα 11,73. Εν τέλει η Εβρίτισα άλτρια δεν τα κατάφερε στον τελικό, και τελικά κατετάγη 8η με άλμα στα 11,54.

Η τελική κατάταξη στο τριπλούν: Τριπλούν: Ρωμαίου (Κερκυραικός) 12,58 μ., Μπίλιου (ΠΑΣ Ιωνικός) 12,14 μ., Ταχταρά (ΑΟ Μεγάρων) 12,05 μ., Ανδιαννοπούλου (Μεσογείων) 11,81 μ., Χάιδου (Κηφισιάς 11,59 μ., Ναζίρη (Πρωτέας Αλεξ.) 11,54 μ.

Η έτερη εκπρόσωπος της Θράκης Ερμιόνη Χάσκη της Ολυμπιάδας Κομοτηνής, δεν κατάφερε να προκριθεί στον τλεικό των 400μ. καταλαμβάνοντας την 15η θέση στον προκριματικό με χρόνο 64,12.

Στην αυριανή μέρα η Θράκη θα έχει μόλις μια συμμετοχή με την Σπυριδούλα Ναζίρη του Πρωτέα μετά το τριπλούν να αγωνίζεται και  στο μήκος.