Οι αλλαγές που έρχονται με Τσιώλη στην Ξάνθη!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Τελείως διαφορετικό πρόσωπο θα έχει η Skoda Ξάνθη την νέα αγωνιστική περίοδο όχι μόνο εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και εκτός αυτού, και πιο συγκεκριμένα στον πάγκο της.

Ήδη και προτού ανακοινωθεί η πρόσληψη του  Σάκη Τσιώλη, οι διοικούντες των ομάδων είχαν προχωρήσει σε «εκκαθάριση» του τεχνικού τιμ. Πρώτος την πόρτα της εξόδου άνοιξε ο γυμναστής Ηλίας Αμπατζίδης ενώ ακολούθησαν οι βοηθοί Γιάννης Γκούμας και Μάριος Ζερβίδης, μάλιστα η αποχώρηση του Ζερβίδη φέρνει ανακατατάξεις και στα τμήματα υποδομής.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός την νέα αγωνιστική περίοδο θα έχει δίπλα του ως άμεσο συνεργάτη τον γιό του Βαγγέλη ο οποίος θα αναλάβει το κομμάτι στου σκάουτινγκ και ανάλυσης των αντιπάλων, τον Νίκο Νεντίδη ο οποίος θα συνεχίσει και την νέα αγωνιστική περίοδο έχοντας τον ρόλο του βοηθού προπονητή και υπεύθυνου του τακτικού κομματιού. Στην θέση του γυμναστή θα έχουμε τον Καβαλιώτη Τάσο Σιδερίδη που μετά την συνεργασία του με τους Παράσχο και Δερμιτζάκη θα βρεθεί στο πλευρό και του Σάκη Τσιώλη. Ενώ επιστρέφει ακόμη πιο ορεξάτος ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας Αλέκος Μαλαδένης, μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε με το γόνατο, πλέον όμως ο άνθρωπος που έχει προσφέρει όσο λίγοι σε αυτή την ομάδα επιστρέφει γερός δυνατός και έτοιμος να δουλέψει με τους τερματοφύλακες της ομάδας.

Το μόνο που απομένει να ξεκαθαρίσει για να ολοκληρωθεί το τεχνικό τιμ είναι να δούμε αν θα αποκτηθεί ακόμη ένας βοηθός, που δεν αποκλείεται να είναι ένας από τους συνεργάτες του Καρδιτσιώτη τεχνικού με πιο πιθανό τον Λάζαρο Κυριλίδη.