Ανανέωσε και ο Κωνσταντινίδης με τον ΑΟ Ορεστιάδας

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

– O Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 21χρονο λίμπερο Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Ο νεαρός πετοσφαιριστής έχει παίξει βόλεϊ σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδα. Πήρε συμμετοχές από μικρός στην Α2, αλλά πλέον είναι έτοιμος για την εμπειρία της Α1. 

Μετά την ανανέωση του ο Ορεστιαδίτης άσσος μίλησε στο επίσης site του ΑΟΟ για τη νέα του συνεργασία, τον προπονητή, τη διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας.

Για την ανανέωση τόνισε: “Όσον αφορά την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα της Ορεστιάδας είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος που θα συνεχιστεί αυτή η συνεργασία και θα βοηθήσω κι εγώ τη νέα σεζόν από την πλευρά μου την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Καταφέραμε κάτι πολύ σημαντικό την προηγούμενη σεζόν με την άνοδο στην Α και ήταν ένα όνειρο που είχα από μικρός να αγωνιστώ σε αυτή την κατηγορία με τον Α.Ο.Ο και εύχομαι να είμαστε υγιείς και να έρθουνε και άλλες επιτυχίες”.

Για τον προπονητή επισήμανε: “Είναι η πρώτη φορά που θα συνεργαστώ με τον κύριο Δεληκώστα αλλά από τις λίγες προπονήσεις που έχουμε κάνει φαίνεται ότι είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά το άθλημα και έχει πολλά να προσφέρει στην ομάδα και στην ακαδημίες της ομάδας με τις οποίες φαίνεται ότι ασχολείται εντατικά με σκοπό να βγούνε νέοι αθλητές”.

Για τη διοίκηση δήλωσε: “Η διοίκηση τα τελευταία χρόνια δείχνει ότι έχει μεγάλη όρεξη για σοβαρή και οργανωμένη δουλειά, με πολλές φιλοδοξίες για νέα μεγάλα πράγματα. Αν συνεχίσει έτσι, ο Α.Ο.Ο θα επιστρέψει στις ισχυρές ομάδες της Α1”.

Για τον κόσμο είπε: “Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο αυτής της πόλης που ήταν κοντά στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια που η ομάδα είχε δυσκολίες και δεν πρωταγωνιστούσε, αλλά παρόλα αυτά στήριζε και έδινε δύναμη όπως και φέτος με την έντονη παρουσία του στα μπαράζ ανόδου. Εύχομαι του χρόνου να έρθει ακόμα περισσότερος κόσμος κοντά στην ομάδα”.