Οι Θρακιώτες που μετέχουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων -Νεανίδων Στίβου!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Μόλις δύο παρουσίες θα έχει ο Θρακιώτικος στίβος στο Πανελλήνιο πρώτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων που θα διεξάγεται μέχρι αύριο στης Σέρρες.

Οι ελπίδες του ελληνικού στίβου, οι αυριανοί πρωταγωνιστές αγωνίζονται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (28-29/6) στις Σέρρες όπου θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή. Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων και Νεανίδων θα αγωνιστούν νεαροί αθλητές και αθλήτριες που έχουν γεννηθεί  τα έτη  1995 – 1996 καθώς και  Παίδες και οι Κορασίδες που έχουν γεννηθεί τα έτη 1997 – 1998 σε ορισμένα αγωνίσματα. Μετά την ολοκλήρωση και καταγραφή των δηλώσεων συμμετοχής θα  αγωνιστούν στο δημοτικό στάδιο Σερρών 733 έφηβοι (403) και νεάνιδες (330) από 120 περίπου συλλόγους της χώρας.

Την Θράκη θα εκπροσωπήσουν μόλις δύο αθλήτριες η Ερμιόνη Χάσκη και η Σπυριδούλα Ναζίρη. Η Σπυριδούλα Ναζίρη του Πρωτέα Αλεξανδρούπολης θα αγωνιστεί στο άλμα εις μήκος και στο τριπλούν, με της ελπίδες της Εβρίτισας αθλήτριας να είναι πολύ μεγάλες στο τριπλού μια και έχει την τρίτη κορυφαία επίδοση από της συμμετέχουσες με  12,30 . Η Ερμιόνη Χάσκη της Ολυμπιάδας Κομοτηνής θα αγωνιστεί στα 400μέτρα.