Ο καφές του Τσιώλη, το σακίδιο του Παπ και… το σκάφος του Πανόπουλου!

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

– Στη Λήμνο, παρέα με τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Παπαδημητρίου και προφανώς και τον ιδιοκτήτη Χρήστο Πανόπουλο παραθερίζει αυτές τις μέρες ο νέος προπονητής της Ξάνθης Σάκης Τσιώλης. Όλοι τον ψάχνουνε στην Ξάνθη ή στην Αθήνα, αλλά αυτός βρίσκεται στο όμορφο αιγαιοπελαγίτικο νησί, όπως με υπερηφάνεια μπορούμε να αποκαλύψουμε.

 

Τον βλέπετε άλλωστε στην φωτογραφία, έστω και αν είναι θολή, την οποία αντλήσαμε από την τοπική ιστοσελίδα limnosreport. Ο Τσιώλης απολαμβάνει το καφεδάκι του έχοντας για παρέα τον Γιάννη Παπαδημητρίου, που εικονίζεται σε πρώτο πλάνο δεξιά και πιο καθαρά με ένα σακίδιο στην πλάτη, λες και είναι ο… Σταύρος Θεοδωράκης.

Οι φήμες λένε ότι μετά τους καφέδες, τις ταβέρνες και το ψηστήρι από τον Παπαδημητρίου, ο Τσιώλης ανέβηκε στο σκάφος του Πανόπουλου και έβαλε την πολυπόθητη υπογραφή, που σήμανε και την αντίστροφη μέτρηση για να εκδοθεί η ανακοίνωση το πρωί της Παρασκευής από την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη.

Ο Σάκης Τσιώλης ήπιε καφέ σε κεντρικό κατάστημα της πόλης ενώ συνομίλησε με πολλούς φίλους, που τον αναγνώρισαν και ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος ανταλλάσοντας πολλές χειραψίες με φίλους του ποδοσφαίρου κ όχι μόνο.

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Πανόπουλος κάθε χρόνο τέτοια εποχή παραθερίζει φανατικά στο νησί και προφανώς φρόντισε να φιλοξενήσει στο πολυτελές σκάφος του τον νέο προπονητή της ομάδας του, όπου και όλα δείχνουν ότι έδωσαν τα χέρια και συζήτησαν για τις πρώτες κινήσεις που πρέπει να γίνουν…