Γκιγιέρμο Πέρεζ ο δεύτερος για Πανθρακικό!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Στη δεύτερη αναμενόμενη προσθήκη στο ρόστερ του προχώρησε και επίσημα ο Πανθρακικός μέσω της ανακοίνωσής του. Πρόκειται για τον Ισπανό πρωην παίχτη της Βέροιας Γκιγιέρμο Πέρεζ. Αναμένεται σύντομα και η επόμενη ανακοίνωση για τον πρωην παίχτη της Ξάνθης και του Άρη Νίκο Τσουμάνη.

Μια μεταγραφή που εδώ και καιρό θεωρούταν «κλεισμένη» ανακοίνωσε η Θρακιώτικη ΠΑΕ με τον Γκιγιέρμο Πέρεζ να είναι η δεύτερη επίσημη μεταγραφή μετά τον Τριανταφυλλάκο. Αναμένονται σύντομα νέες ανακοινώσεις, μέχρι την επιστροφή των παιχτών από τις διακοπές τους την Τρίτη, όπως αυτές του Νίκου Τσουμάνη και αυτής εκτός απροόπτου που θα σας αποκαλύψει το βράδυ το ThrakisportS!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανθρακικού:

«Ο Πανθρακικός συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή Γκιγιέρμο Πέρεζ Μορένο (Guillermo Perez Moreno) που αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 1987 στην Μούρθια της Ισπανία, έχει ύψος 1.71, ζυγίζει 65 κιλά και προηγούμενη ομάδα του ήταν η Βέροια.

Ο Γκιγιέρμο ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Valencia Juvenil και ακολούθησαν οι Valencia Mestalla, Deportivo La Coruna (B’ ομάδα), Sporting Gijon (Β’ ομάδα) και Albacete.

Το καλοκαίρι του 2012 μεταγράφηκε στην Βέροια με την οποία είχε 23 συμμετοχές και 2 τέρματα. Τον επόμενο χρόνο αγωνίστηκε σε 1 παιχνίδι καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού με την αποκατάσταση του να έχει ολοκληρωθεί.»