Όσα έγιναν στο πρώτο τρίαθλο της Ορεστιάδας

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

– Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 22/6 το πρώτο Τρίαθλο Ορεστιάδας υπό την αιγίδα του Δήμου Ορεστιάδας, ο Α.Ο.Ορεστιάδας  ο ποδηλατικός σύλλογος ΡΗΣΟΣ και ο κολυμβητικός σύλλογος ΝΗΡΕΑΣ διοργάνωσαν έναν αγώνα που περιελάμβανε 250 μέτρα κολύμβηση (Κολυμβητήριο Ν.Ορεστιάδας) δεκαπέντε χιλιόμετρα ποδήλατο και πέντε χιλιόμετρα τρέξιμο,στον αγώνα πήραν μέρος αθλητές και των τριών διοργανωτών καθώς και αντιπροσωπεία δύο αθλητών (τριαθλητών) από την Τουρκία. Όλοι οι συμμετέχοντες τερμάτισαν ενώ τις τρεις πρώτες θέσεις πήραν οι : 1ος Ντιράντ Τούρκ,20ς Κοσμόπουλός Στυνιανός (ΡΗΣΟΣ),3ος Τσαρί Εκσί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του ΡΗΣΟΥ:  Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το 1ο τρίαθλο στην Ορεστιάδα μετά από πρωτοβουλία τριών τοπικών Αθλητικών Συλλόγων “ΡΗΣΟΣ”, “ΝΗΡΕΑΣ”, “ΑΟΟ”. Σκοπός ήταν να αναδεχθεί ο αθλητισμός και ιδιαίτερα σε ανοικτό χώρο μέσα στην πόλη μας, να αναδειχθεί η αθλητική παιδεία και το αθλητικό πνεύμα. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες. Συγχαρητήρια στον ΚΟΣΜΌΠΟΥΛΟ ΣΤΥΛΙΑΝΟ που για άλλη μία φορά έκανε υπερήφανο τον Σύλλογο μας, και επίσης συγχαρητήρια στους φίλους συναθλητές μας απο την ΤΟΥΡΚΙΑ που μας τίμησαν και μάλιστα διακρίθηκαν σε αυτόν τον αγώνα στην πρώτη και τρίτη θέση στο βάθρο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, το κατάστημα ποδηλάτων »ΚΕΡΑΜΙΤΣΗΣ BIKE» , το εστιατόριο »Ο ΝΙΚΟΣ» για το ωραίο γεύμα που παράθεσε στους αθλητές, και το RADIO EVROS. Ας ελπίσουμε αυτός ο αγώνας να είναι το εφαλτήριο για τέτοιου είδους διοργανώσεις στην πόλη μας!! —ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ— ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΕΝΩΜΈΝΟΙ!! ο πρόεδρος ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ανακοίνωση έβγαλε και ο ΝΗΡΕΑΣ στην οποία αναφέρει: Την Κυριακή 22/06/2014 πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης μας Αγώνας ΤΡΙΑΘΛΟΥ υπό την αιγίδα του Δήμου Ορεστιάδας και την συμμετοχή των τοπικών συλλόγων ΝΗΡΕΑΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (ΚΟΛΥΜΠΙ 250 ΜΕΤΡΑ) , ΡΗΣΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (15 ΧΛΜ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ) ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (5 ΧΛΜ ΤΡΕΞΙΜΟ) Το επίπεδο του αγώνα ήταν πάρα πολύ υψηλό καθώς συμμετείχαν 2 από τους καλύτερους αθλητές τις Γείτονος χώρας Τουρκίας και πάνω από 33 αθλητές-τριες των τοπικών συλλόγων. Για τον Νηρέα όπου συμμετείχε με πέντε αθλητές-τριες ήταν μοναδική εμπειρία συνδυάζοντας κολύμπι –ποδηλασία –τρέξιμο με φανταστικά πλασαρίσματα ανάμεσα σε δυνατούς ποδηλάτες και μαραθωνοδρόμους!! Πιο αναλυτικά ο 17χρόνος Καμπάδαης Κωνσταντίνος κατέλαβε την 5η θέση με χρόνο 1:03:16 ο 23χρονος Μαχαιρίδης ΄Αρης κατέλαβε την 12η θέση με χρόνο 1:05:25 ο 14χρονος Αραμπατζής Κωνσταντίνος κατέλαβε την 19η θέση με χρόνο 1:11:39 και η 15χρονη Αραμπατζή Μαριγιάννα κατέλαβε την 30η θέση με χρόνο 1:35:35 Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας καθώς και στους αφανείς ήρωες τους εθελοντές –παιδιά της αγωνιστικής και την διοίκηση του Νηρέα για την διοργάνωση του αγώνα.Μας κάνετε υπερήφανους!!!!! ΄Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδιοργανωτές συλλόγους ΡΗΣΟΣ ΚΑΙ ΑΟΟ όπως επίσης και στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ για την πολύτιμη βοήθεια της.