Ο Αγγελούδης του Άρη στον Πανθρακικό;

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Μια ακόμη προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας του πρόκειται να κάνει ο Πανθρακικός από τη Θεσσαλονίκη και την ομάδα του Άρη. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ThrakisportS η ομάδα της Κομοτηνής έχει σχεδόν συμφωνήσει και με τον νεαρό επιθετικό και εκ των αρχηγών του Αρη Νίκο Αγγελούδη, ο οποίος περίμενε το σημερινό αποτέλεσμα της Λέσχης του Άρη.
 

Ο 23χρονος σέντερ φορ, αλλά και σε κάποια παιχνίδια ακραίος επιθετικός, φαίνεται να έχει συμφωνήσει (αν και σαν αρχηγός παρακολουθεί και τις εξελίξεις στα διοικητικά του Άρη, ο προπονητής Καλαιτζίδης τον θέλει) σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakisportS από την Θεσσαλονίκη με την ομάδα του Πανθρακικού και να συναντήσει στην Κομοτηνή τα “φιλαράκια” του Βασίλη Τριανταφυλλάκο που ανακοινώθηκε τη Δευτέρα και τον Νίκο Τσουμάνη που πρόκειται να ανακοινωθεί προσεχώς. Ο Αγγελούδης του οποίου το συμβόλαιο λήγει σε λίγες ημέρες (τέλος Ιούνη), όλο το τελευταίο διάστημα φαίνεται να περίμενε να του κατατεθεί πρόταση ανανέωσης από τον Άρη, κάτι που τελικά δεν συνέβη, αν και τίποτα δεν είναι απίθανο στον Άρη, ενώ του οφείλεται και ένα ποσό από τους “κίτρινους”που ξεπερνά τις 25 χιλιάδες ευρώ και αναλογεί σε δεδουλευμένα των δύο τελευταίων χρόνων.

Ο Αγγελούδης αν τελικά αποκτηθεί θα πλαισιώσει την γραμμή των επιθετικών μαζί με τους Ιγκόρ και Χασομέρη. Τα τελευταία δυο χρόνια αγωνίστικε στον Αρη σε 30 παιχνίδια και πέτυχε και 5 γκόλ, ενω προ τριετίας αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ και πρωταθλητής με την Κ20 του Άρη. Εχει αγωνιστεί και ως δανεικός στη Δόξα Δράμας. 

Υπομονή μέχρι το τέλος του Ιούνη, όπου αναμένονται μέχρι τότε οι ανακοινώσεις των υπόλοιπων παιχτών που έχουν κλείσει (Τσουμάνης), αφού τη Δευτέρα 30 Ιουλίου οι παίκτες επιστρέφουν στην Κομοτηνή, ενώ την Τρίτη 1 Ιουλίου θα περάσουν εργομετρικές εξετάσεις, και οι χαλαρές προπονήσεις της ομάδας υπό την επίβλεψη του Άκη Μάντζιου και του επιτελείου του.