Παρέμβαση Ντέμη για τα 86.000 like κατά του Κατσουράνη

Ανταπόκριση από Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

– Το θέμα με την σελίδα στο Facebook που συγκεντρώνει χιλιάδες likes για τη μη συμμετοχή του Κώστα Κατσουράνη στο ματς με την Κόστα Ρίκα, φαίνεται πως έχει γίνει κεντρικό θέμα τις τελευταίες ώρες, στην Ελλάδα και στην Βραζιλία, με την συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων του αθλητισμού να εκφράζεται ανοιχτά υπέρ του αρχηγού της Εθνικής ομάδας. Ανάμεσά τους και ο Ντέμης Νικολαίδης.

 

Ο Αλεξανδρουπολίτης πρωην διεθνής Ντέμης Νικολαΐδης, και συμπαίκτης του Κατσουράνη στην Εθνική σε πολλά παιχνίδια, αλλά και στο Εuro 2004 όπου σήκωσαν μαζί το Κύπελλο Ευρώπης, με post στον προσωπικό του λογαριασμό, έγραψε:

«Φαντάζομαι ότι ο εμπνευστής αυτής της σελίδας είναι κάτω από 15 χρονών και δεν έχει δει τον Κατσουράνη πρωταθλητή Ευρώπης. Είναι τουλάχιστον unfair να υπάρχει τέτοια σελίδα για έναν εν ενεργεία ποδοσφαιριστή της Εθνικής μας.

Όσο για την ενδεκάδα του επόμενου αγώνα, λέω να εμπιστευτώ τον προπονητή μας. Μεταξύ του Santos και των 85.619 likers, είναι ο μόνος που σε 4 χρόνια οδήγησε την Εθνική μας στους 8 της Ευρώπης και στους 16 του κόσμου».