Νέα νίκη για τα κορίτσια της Ασπίδας!!!

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Νέα, αλλά αναμενόμενη νίκη πέτυχε η Ασπίδα Ξάνθης επί της αδύναμης όπως φάνηκε και χτες Ν. Τρίγλια Χαλκιδικής. Άσχημα τα νέα από το χθεσινό τραυματισμό της Καραλή.

Εύκολη νίκη επί της πιο αδύναμης ομάδας του τουρνουά Ν. Τρίγλιας πέτυχε πριν από λίγο στο κλειστό της Σταυρούπολης στη Θεσσαλονίκη η Ασπίδα Ξάνθης με 39-18! Η ομάδα της Θράκης από την αρχή του αγώνα πήρε το προβάδισμα στο σκόρ και έκλεισε το ημίχρονο με 11 πόντους διαφορά 21-10. Το τρίτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με ένα πόντο για την Ν. Τρίγλια και 11 συνεχόμενους για την Ασπίδα που καθάρισαν το παιχνίδι διαμορφώνοντας το σκορ σε 32-11. Στη συνέχεια ο προπονητής της Ασπίδας έκανε συντήρηση δυνάμεων για το αυριανό παιχνίδι “τελικό” με την ομάδα των Τρικάλων, δίνοντας χρόνο σε όλες του τις παίχτριες. Το τελικό αποτέλεσμα βρήκε την Ασπίδα νικήτρια με 39-18.

Άσχημα τα νέα από το χθεσινό τραυματισμό της Καραλή, η οποία χάνει σίγουρα το τουρνουά, αφού διαγνώστηκε δυστυχώς με χιαστό. Στο άλλο παιχνίδι αυτή την ώρα τα Τρίκαλα κερδίζουν τη Βέροια.