Το νέο ΔΣ του ΤΑΑΠ Εθνικός

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ηλίας Μεταξάς
 
– Νέα διοίκηση εκλέχθηκε στο τμήμα βόλεϊ του ΜΓΣ Εθνικού, η οποία καλείται να τρέξει με γοργούς ρυθμούς, ώστε να λυθούν τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν το τμήμα. Ειδικότερα το πρώτο των νέων μελών του ΔΣ σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει εκ νέου στο πρωτάθλημα της Volleyleague.
 
Το νέο 5μελές ΤΑΑΠ του συλλόγου της Αλεξανδρούπολης αποτελούν οι Γιάννης Τζίμας, Δήμος Μαμούγκας, Χρύσα Λουπασάκη, Παύλος Σ. Μιχαηλίδης και Σταύρος Σταυράκογλου, ενώ οι Αντώνης Χατζησταύρου, Σταύρος Καβαρατζής και Κάρολος Κωνσταντινίδης θα πλαισιώνουν και θα λειτουργούν υποστηρικτικά στο πενταμελές διοικητικό σχήμα.

Η νέας διοίκηση σε συνεργασία με τους προπονητές Σάκη Μουστακίδη και Ανέστη Γιαννακόπουλο θα εστιάσουν πρώτα στα μεταγραφικά θέματα, αφού χρειάζονται χορηγοί, για να λειτουργήσει η ομάδα σε ακόμη πιο επαγγελματικά πλαίσια.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ΤΑΑ επιστρέφει η λειτουργία των τμημάτων ανάπτυξης, θέμα για το οποίο υπήρξε μεγάλη κουβέντα και αρκετά παράπονα αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας τους τα προηγούμενα χρόνια.