Ο Σάκης Τσιώλης ο προπονητής με τα πτυχία που ζητά ο Πανόπουλος;

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Τι κι αν ο Σάκης Τσιώλης είχε δηλώσει πριν μερικές μέρες ότι δεν θα είναι ο νέος προπονητής της Ξάνθης (Θυμηθείτε ΕΔΩ) όμως όπως φαίνεται ο μεγαλομέτοχος της Skoda κατάφερε να τον πείσει, και έτσι ο καταξιωμένος τεχνικός, όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος προπονητής της Ξάνθης.

Χαρακτηριστικά όπως αναφέρει το a-sports ο Καρδιτσιώτης τεχνικός συμφώνησε με τον Χρήστο Πανόπουλο και μέσα στην ημέρα θα ανακοινωθεί και επίσημα η έναρξη της συνεργασίας του με την ομάδα της Θράκης. Πιο συγκεκριμένα η καλή ιστοσελίδα αναφέρει ότι o έμπειρος κόουτς είχε διαδοχικές συναντήσεις το τελευταίο 48ωρο με τον μεγαλομέτοχο της Skoda Χρήστο Πανόπουλο και τελικά επήλθε οριστική συμφωνία.

Μάλιστα, αρχικά υπήρξε διαφωνία και χρειάστηκε νέα επαφή για να βρεθεί η χρυσή τομή. Πανόπουλος και Τσιώλης ήδη έχουν δώσει τα χέρια, και πλέον το επόμενο βήμα είναι μέσα στις επόμενες ώρες (πιθανότατα και εντός της Τετάρτης), η σχετική ανακοίνωση της πρόσληψης του 55χρονου Καρδιτσιώτη τεχνικού στο αγωνιστικό τιμόνι της θρακιώτικης ΠΑΕ. 

 

Θυμηθείτε την εκπληκτική ανακοίνωση του μεγαλομέτοχου της Skoda Ξάνθης τη προηγούμενη εβδομάδα

Αγγελία… Πανόπουλου για προπονητή στην Ξάνθη!