Όσα είπε στο ThrakiSportS για τα μπαράζ ο προπονητής της Ασπίς 2001 Νεδίμ Καρά Αχμέτ…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Την πίστη του ότι η ομάδα του μπορεί να  παρουσιαστεί πολύ ανταγωνιστική και να φτάσει ψηλά στην διαδικασία των μπαράζ ανόδου εξέφρασε σε δηλώσεις του στο ThrakiSportS ο προπονητής της γυναικείας ομάδας της Ασπίς 2001 Νεδίμ Καρά Αχμέτ.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η γυναικεία ομάδα της Ασπίς 2001 θα διεκδικήσει μέσα από τα μπαράζ την άνοδο της στην Α’2 κατηγορία , για την προσπάθεια αυτή και πριν αναχωρήσει η αποστολή(Θυμηθείτε την αποστολή της Ασπίδας ΕΔΩ), ελάχιστες ώρες πριν την πρεμιέρα με την ομάδα της Λασσάνης (Θυμηθείτε το πρόγραμμα των αγώνων ΕΔΩ) ο προπονητής της ομάδας Νεδίμ Καρά Αχμέτ μίλησε στο ThrakiSportS  και εξέφρασε την αισιοδοξία του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Τα μπαράζ σε σχέση με πέρσι πιστεύω πως θα είναι πιο δύσκολα . Επειδή οι ομάδες είναι όλες τις ίδιας δυναμικής, και ίσως οι ομάδα του Αίολου Τρικάλων να είναι ένα σκαλοπάτι πιο καλή και δείχνει να είναι το φαβορί των μπαράζ . Εμείς σαν ομάδα κοιτάμε τό κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να φτάσουμε όσο είναι δυνατόν πιο ψηλά . Όμως ο βασικότερος σκοπός είναι να παίξουμε καλό μπάσκετ και να το ευχαριστηθούμε. Πιστεύω ότι οποία ομάδα έχει βάθος πάγκου και μπορέσει να κάνει καλή διαχείριση υλικού και του προγράμματος των αγώνων θα φτάσει στο ψηλότερο σκαλί . Αυτό το τουρνουά το κάνει ακόμα πιο δύσκολο οι αγώνες που γίνονται σε καθημερινή βάση, ακόμη και επαγγελματική ομάδα ένα τέτοιο τουρνουά δύσκολα να το βγάλει φανταστείτε οι ερασιτεχνικές. Η δική μας ομάδα σε σχέση με πέρσι είναι πιο πλήρης και ακόμα πιο έμπειρη . Αυτή την στιγμή όλες η αθλήτριες έχουν συμμετάσχει σε αυτού του είδους τα τουρνουά και έχουν την εμπειρία . Ελπίζω να ταξιδέψουμε στη Θεσσαλονίκη και να επιστρέψουμε υγιείς χωρίς προβλήματα και να φτάσουμε όσο είναι δυνατόν πιο ψηλά.»