Ανανέωσε ο Βλασακίδης και δήλωσε “Ονειρο η κατάκτηση ενός τίτλου με τον ΑΟΟ”

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

 – Στην Ορεστιάδα  θα ολοκληρώσει την καριέρα του ο Δημήτρης Βλασακίδης, αφού ο ακραίος ανανέωσε το συμβόλαιο του για τέταρτη συνεχόμενη σεζό.

Στον ΑΟ Ορεστιάδας και στην Volleyleague φαίνεται πως θα ολοκληρώσει την καριέρα του ο Δημήτρης Βλασακίδης. Ο 36χρονος ακραίος ανανέωσε το συμβόλαιο του με την Ορεστιάδα για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν και δήλωσε πως θέλει να κλείσει την καριέρα του με έναν τίτλο:

«Είμαι πολύ καλά και είμαι πολύ ικανοποιημένος που θα συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ με την ομάδα της Ορεστιάδας, μέσω της οποίας αναδείχθηκα και ανδρώθηκα αθλητικά. Προσωπικά θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, όπως κάνω άλλωστε και σε όλη τη διάρκεια της αθλητικής μου καριέρας ώστε να βοηθήσω και εγώ να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Με τον Α.Ο.Ο. έχω πετύχει τις μεγαλύτερες διακρίσεις της καριέρας μου και εύχομαι να ακολουθήσουν κι άλλες ακόμη πιο σημαντικές. Η φιλοδοξία μου είναι να κάνω πρωταθλητισμό μέχρι το τέλος της καριέρας μου και όνειρο μου είναι η κατάκτηση ενός τίτλου με τον ΑΟΟ».

Για τον προπονητή Κώστα Δεληκώστα: «Είμαι πολύ τυχερός που θα συνεργαστώ ξανά με έναν προπονητή τον οποίο γνωρίζω και σέβομαι απεριόριστα. Είναι γνώστης του αθλήματος και ασχολείται πολύ με τα νεαρά παιδιά και μπορεί να αναδείξει νέους παίκτες, κάτι το οποίο χρειάζεται όσο ποτέ η ομάδα, να βγάλει παίκτες από τις ακαδημίες της».

Για την διοίκηση του Α.Ο.Ορεστιάδας: «Η Διοίκηση έδειξε και δείχνει ότι έχει πολύ όρεξη και φιλοδοξίες και πιστεύω ότι αν συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο ζήλο και τον ίδιο επαγγελματισμό ο ΑΟΟ θα επιστρέψει στην Α1 για να μείνει και να πετύχει αυτό που του χρωστάει η ιστορία…».

Για τον κόσμο της Ορεστιάδας: «Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα απ την καρδιά μου τον κόσμο της Ορεστιάδας που ήταν δίπλα μας όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια και μας έδινε δύναμη και κουράγιο για να πετύχουμε τον μεγάλο στόχο. Εύχομαι η επιστροφή στην Α1 να γίνει έναυσμα της επιστροφής όλου του κόσμου της Ορεστιάδας στο πλευρό της ιστορικής μας ομάδας».

Ο Βλασακίδης γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1978 στην Ορεστιάδα. Έχει ύψος 1.93 και έχει αγωνιστεί ακραίος και λίμπερο.

Από το 1991 μέχρι το 2006 αγωνίστηκε στην Ορεστιάδα. To 1994 πέρασε το κατώφλι της ανδρικής ομάδας της Ορεστιάδας όπου έμεινε μέχρι το 2006.

Τις σεζόν 2006-08 αγωνίστηκε στον Μ.Γ.Σ.Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Τη σεζόν 2008-09 πήγε στον ΠΑΟΚ στην Α1, ακολούθησε η θητεία του στον Απόλλων Καλαμαριάς στην Α1 ανδρών (2009-10), πέρασε από τον Επίκουρο Πολίχνης τη σεζόν 2010-11 στην Α1. Τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζεται στην Ορεστιάδα.