Χρυσό για την Θεοδώρα Βασιλειάδου του Εθνικού!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ηλίας Μεταξάς

– Νέα τεράστια επιτυχία σημείωσε το τμήμα πινγκ-πονγκ του Εθνικού στο ανοιχτό τουρνουά της Φλώρινας. Η ταλαντούχα αθλήτρια του Εθνικού Θεοδώρα Βασιλειάδου  βρέθηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου πανηγυρίζοντας το χρυσό μετάλλιο. 

Η δωδεκάχρονη αθλήτρια του Εθνικού ξεκίνησε και τελείωσε τους αγώνες σαν το πρώτο φαβορί επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία της σε όλη την Βόρεια Ελλάδα. Η Θεοδώρα επιβεβαιώσε την ανωτερότητά της από τα δύο μόλις χαμένα σετ σε όλη την διάρκεια του τουρνουά και το ένα μάλιστα στον τελικό όπου επικράτησε με 3-1 επί της πολύ δυνατής αθλήτριας από την Καβάλα της Λαμπρινής Γκαβαλιά.

Να υπενθυμίσουμε πως αυτό είναι το τρίτο μετάλλιο για την Θεοδώρα στα ανοιχτά πανελλήνια τουρνουά! Φυσικά η επιτυχίες για τον Εθνικό δεν σταματούν εδώ,  καθώς ο Ιωάννης Παπαδόπουλος πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία των παμπαίδων. Αυτό  ήταν το πρώτο μετάλλιο του Γιάννη σε τουρνουά πανελλήνιας εμβέλειας, κάτι που φανερώνει πως ο πανάξιος αθλητής του Εθνικού είναι πολλά υποσχόμενος για το  μέλλον.

Τέλος ο τρίτος αθλητής της παρέας του Εθνικού ο 13 χρόνος Στέφανος Πιπιλικάκης αγωνιζόμενος στην κατηγορία παίδων για πρώτη του χρονιά τερμάτησε στην 15η θέση ανάμεσα σε 29 αθλητές και εκτός από ένα ικανοποιητικό πλασάρισμα  κέρδισε πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως στο Τουρνουά της Φλώρινας έδωσαν το αγωνιστικό παρόν 116 αθλητές και αθλήτριες με συμμετοχές από Αθήνα,Θεσσαλονίκη,Πελοπόννησο,Γιάννινα, Έδεσα,Κοζάνη,Βέροια,Καβάλα,Σέρρες, Αλεξαδρούπολη και Φλώρινα.