Τέλος ο Εμιρζάς, αλλαγή σκυτάλης στην Ελπίδα Σαπών

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Αλλαγή σκυτάλης είχαμε στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας της Ελπίδας Σαπών, όπου τη θέση του πρόεδρου Ηλία Εμιρζά θα αναλάβει κατά τα φαινόμενα ο Γρηγόρης Κενανίδης.

 

 

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος κ. Ηλίας Εμιρζάς παρατήθηκε από την θέση του, κάτι για το οποίο είχε εκφράσει την επιθυμία του εδώ και αρκετό διάστημα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). Ο επικρατέστερος για την θέση  είναι ο Γρηγόρης Κενανίδης επικεφαλής των ακαδημιών της ομάδας των Σαπών. Πλέον η Ελπίδα Σαπών αλλάζει σελίδα και η νέα διοίκηση εκτός από το νέο ρόστερ που θα πρέπει να διαχειριστεί, ασφαλώς θα πρέπει να ασχοληθεί και με το κομμάτι του τεχνικού.

Ο Βασίλης Χαριτόπουλος είναι ένας από τους επικρατέστερους για την θέση, χωρίς ο ίδιος να έχει ακόμα ξεκαθαρίσει το αγωνιστικό του μέλλον, μια και περιμένει πρόταση από ομάδα της Γ’ Εθνικής. Είτε έτσι είτε αλλιώς η Ελπίδα Σαπών με οποιοδήποτε προπονητή θεωρείται ότι θα είναι από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Θράκης, σαν ένας από τους κορυφαίους συλλόγους του νομού.