Η αποστολή της Ασπίδας για τα μπαράζ ανόδου!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδη

– Με μόλις μία απουσία θα αναχωρήσει την Τετάρτη το πρωί για την Θεσσαλονίκη η ομα΄δα γυναικών της Ασπίδας Ξάνθης. Η οποία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα αγωνιστεί στα μπαράζ ανόδου για την Α’ 2 κατηγορία.

Την Τετάρτη το πρωί στης 11:30 θα αναχωρήσει για την Θεσσαλονίκη η ομάδα Γυναικών της Ασπίδας που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και θα εκπροσωπήσει την ΕΚΑΣΑΜΑΘ στα μπαράζ για την άνοδο στην Α’2 κατηγορία. Να θυμίσουμε πως πέρσι τα κορίτσια του Νεδίμ Καρά Αχμέτ παρότι πραγματοποίησαν εντυπωσιακές εμφανίσεις μία ήττα με ένα καλάθι ήταν αρκετά ωστόσο για να της στερήσει την πολυπόθητη άνοδο.

Η μοναδική απουσία για την ομάδα της Ξάνθης είναι αυτή της Ευαγγελίας Ποντίκα που λόγω εξεταστικής  δεν θα μπορέσει να είναι στην αποστολή . Ενώ στα θετικά  η αγωνιστική κατάσταση της αρχηγού της ομάδας Λένας Αντώνογλου που μετά από δύο εβδομάδες απραξία λόγω τραυματισμού επέστρεψε στης προπονήσεις, και υπάρχουν βάσιμες ελπίδες να είναι έτοιμη για την πρεμιέρα της Τετάρτης(19:00).

Αναλυτικά η αποστολή που επέλεξε ο προπονητής της ομάδας Νεδίμ Καρά Αχμέτ:
Λένα Αντώνογλου
Βάσω Παπαευαγγέλου
Σταυρούλα Καραλίδου
Δήμητρα Καραλή
Στέλλα Σουλιώτη
Βίκη Καραλίδου
Ανθή Παπαχρησοβέργη
Ειρήνη Παπαϊωάννου
Εμινέ Ομέρογλου
Μυρτώ Γκίρκιζα
Δώρα Καρακατσάνη
Μαρία Μαμαλίκατζη