Photos: Το καλοκαιρινό μπασκετικό camp του ΓΑΣ Κομοτηνή

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου Κομοτηνής το καλοκαιρινό μπασκετικό camp του ΓΑΣ Κομοτηνή, το οποίο θα διαρκέσει ως την Παρασκευή, ενώ οι προπονήσεις θα γίνονται μόνο το απόγευμα και συγκεκριμένα από τις 17:00-21:00.

Στο camp παίρνουν μέρος 50 παιδιά, τα οποία προέρχονται από τις ακαδημίες, αλλά και το παιδικό τμήμα του ΓΑΣ. Σκοπός των προπονήσεων είναι τα παιδιά να βελτιώσουν τόσο την ατομική φυσική κατάσταση, αλλά και να αρχίσουν να έχουν καλύτερο χειρισμό της μπάλας.

Παράλληλα στα διαλείμματα θα υπάρχουν ομιλίες από διάφορους καλεσμένους που έχουν προσκληθεί στο camp. Σήμερα Δευτέρα μίλησε ο διατροφολόγος Κώστας Λαπαρίδης για την διατροφή που πρέπει να έχουν οι αθλητές, αύριο Τρίτη θα μιλήσει ο προπονητής Θανάσης Χατζηνικολάου για θέματα προπονήσεων και τακτικής, ενώ την Τετάρτη θα μιλήσει ο πρώην διαιτητής Σταύρος Τσανίδης πάνω σε θέματα διαιτησίας και ειδικά πάνω στους νέους κανονισμούς μπάσκετ που θα ισχύσουν από την 1 Οκτωβρίου.

Σκοπός των ανθρώπων του ΓΑΣ είναι να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός το camp αυτό και του χρόνου να πάρουν μέρος ακόμα περισσότερα παιδιά.