Όσα έκαναν οι Θρακιώτες στην τελευταία μέρα του Πανελλήνιου Κολύμβησης…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

– Ακόμη δύο χρυσά μετάλλια ήταν ο απολογισμός του Ξανθιώτη πρωταθλητή κολύμβησης Χρήστου Κατραντζη που έφτασε τα 6 χρυσά με την ολοκλήρωση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών κολύμβησης που διεξήχθη στον Άλιμο. Πολύ καλή παρουσία και από τον Ανάργυρο Τυλιγαδά.

Τα 6 χρυσά μετάλλια έφτασε ο Ξανθιώτης πρωταθλητής του Ολυμπιακού Χρήστος Κατραντζής, που στην τελευταία μέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κατέκτησε ακόμη δύο χρυσά. Αρχικά στα 200 μέτρα ελεύθερο οπού με χρόνο 49.71 κατέκτησε την πρώτη θέση, ενώ για Τρίτη διαδοχική μέρα οι σκυτάλες έφεραν ακόμη μια πρωτιά στον Ολυμπιακό που με τον Χρήστο Κατραντζή στην σύνθεση της κατέκτησε την πρώτη θέση και στα 4×100, πλην του Κατραντζή για τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν και οι Απόστολος Χρήστου, Ιωάννης Καρπουζλής και Στέφανος Δημητριάδης.

Από εκεί και πέρα πολύ καλή παρουσία είχε ο κολυμβητής του ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης Ανάργυρος Τυλιγαδάς που αφού αρχικά προκρίθηκε στον τελικό των 50μετρων ύπτιο με τον 5ο καλύτερο χρόνο, καταφέρνοντας να τερματίσει τελικά στην 6η θέση με χρόνο 27.44 κερδίζοντας 3 βαθμούς για την ομάδα του.

Δεν κατάφεραν να προκριθούν στον τελικό οι έτεροι δύο Θρακιώτες που αγωνίστηκαν. Ο Τάσις Ψαθάς του ΝΕ Ροδόπης αποκλείστηκε στα 50μέτρα ύπτιο ως 17ος με χρόνο 29.31. Ενώ ο Απόστολος Αντωνόπουλος του ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης αποκλείστηκε ως 15ος στον προκριματικό των 200μετρών ελεύθερο με χρόνο 54.32

Θυμηθείτε τι έκαναν οι Θρακιώτες την πρώτη μέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος ΕΔΩ , και τι έκαναν την δεύτερη μέρα ΕΔΩ