Η τελική κατάταξη των Θρακιωτών στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

– Μόλις 4 βαθμοί είναι ο απολογισμός των Θρακιώτικων σωματείων που μετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κολύμβησης του Αλίμου, ενώ σημαντική βοήθεια για να κατακτήσει την πρωτιά ο Ολυμπαικός έδωσε ο Ξανθιώτης Κατραντζής.

Ο ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης κατέκτησε την 35η θέση στην γενική κατάταξη και την 17η στους άντρες χάρις τους τρείς βαθμούς που της χάρισε ο Ανάργυρος Τυλιγαδάς στην κούρσα των 50μ. ύπτιο.

Ενώ ο ΝΕ Ροδόπης κατέκτησε την 38η θέση στην γενική κατάταξη και την 25η στους άντρες με μόλις έναν βαθμό, χάρις τον Τάσο Ψαθά και την κούρσα των 100μ. ύπτιο.

Στην πρώτη θέση της γενικής κατάταξης  είναι με πολύ μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο ο Ολυμπιακός με 392,5 πόντους, ενώ ο δεύτερος Εθνικός έχει 139. Στης γυναίκες πρώτος τερμάτισε ο Ολυμπιακός με 158 πόντους έναντι 103 του ΚΟΠ Ιλισίων. Ενώ  στους άντρες ο Ολυμπιακός κατέκτησε την κορυφή με 234,5 πόντους με τον δεύτερο ΑΝΟ Αργυρούπολης να μαζεύει 95 πόντους.   

Θυμηθείτε ΕΔΩ όσα έκαναν οι Θρακιώτες την πρώτη μέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών που διεξήχθη στον Άλιμο.

Θυμηθείτε ΕΔΩ την παρουσία τους την δεύτερη μέρα.

Και ΕΔΩ όσα συνέβησαν την τρίτη μέρα.