Ανανέωσε με Ορεστιάδα ο Χουσίδης

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

– Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Εβρίτη κεντρικό Θεόδωρο Χουσίδη, ο οποίος θα αγωνιστεί στη Θρακιώτικη ομάδα για 5η σερί σεζόν.

Ο Χουσίδης (ύψος 1.93 μέτρα) είναι γεννημένος το 1981 και ξεκίνησε το βόλεϊ στον ΑΟ Νέας Βύσσας το 1996. Εκεί έμεινε μέχρι το 2009 όταν βρέθηκε στον ΑΟ Ορεστιάδας, όπου αγωνίζεται μέχρι και σήμερα.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο άσος του Α.Ο.Ο. δήλωσε: 
 
Για την ανανέωση:
Μετά από 4 γεμάτα χρόνια στον Α.Ο.Ορεστιάδος, χρόνια στα οποία βίωσα χαρές και λύπες μαζί με συμπαίκτες, προπονητές,διοίκηση και φιλάθλους, δε θα μπορούσα να αρνηθώ μια πρόταση ανανέωσης συνεργασίας. Νιώθω πλέον κομμάτι της ομάδας και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να τη βοηθήσω να εκπληρώσει τους στόχους της την νέα αγωνιστική περίοδο.

Σχετικά με την παρουσία της ομάδας στην Α1:

Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα είμαι παρών στην μεγαλύτερη κατηγορία με τον Α.Ο.Ο. Χαίρομαι επίσης που θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω με αξιόλογους προπονητές, τους Κυρίους Δεληκώστα και Αντωνιάδη. Ευχής έργον θα είναι να έχω και πάλι για συμπαίκτες μου τα περισσότερα παιδιά, αν όχι όλα, τα οποία πάλεψαν για να φέρουν την ομάδα και πάλι στην Α1 Εθνική Κατηγορία!!!