Ο ΓΑΣ Κομοτηνή τελευταίος επαγγελματικός σταθμός του Δημήτρη Μασλαρινού

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Την απόφαση του να σταματήσει να αγωνίζεται σε επαγγελματικό επίπεδο έκανε γνωστή μέσω ανάρτησης στο Facebook ο Δημήτρης Μασλαρινός. Ο έμπειρος πλέι μέικερ εκτός του ΓΑΣ αγωνίστηκε και στην ομάδα της Ξάνθης, όταν αυτή βρισκόταν στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Επειδή όμως το μπάσκετ δεν κόβεται, όπως αναφέρει, θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά με την ομάδα του Γαλαξία στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΘ.  Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μασλαρινού για την απόφαση του να αφήσει επαγγελματικά το μπάσκετ:

“Τέλος το μπάσκετ σε επαγγελματικό επίπεδο! Μετά από 15 χρόνια στις εθνικές κατηγορίες(ΒΑΟ, Ολ.Λάρισας, ICBS, Ξάνθη, ΚΑΟΔ, ΜΕΝΤ, ΗΡΑΚΛΗΣ, ΓΑΣ Κομοτηνή) ήρθε η στιγμή για το επόμενο βήμα.
Χαίρομαι ιδιαίτερα για όλα αυτα τα χρόνια για τις συνεργασίες, τις νίκες, τις ήττες, τις ώρες στο γηπεδο αλλά και τις αποστολές, τα αποδυτήρια τις χαρές, τις λύπες, αλλα περισσότερο για τις φιλίες που έκανα μέσα από τον χώρο.Τ α τελευταία χρόνια κατάλαβα την κοινωνική προέκταση του αθλητισμού και πόσο σημαντική είναι!
Από άλλη πλέον επαγγελματική θέση, πόλυ υπεύθυνη, και με έναν άνθρωπο που καθημερινά μαθαίνω και ευχαριστώ που βρίσκομαι εκεί, γι’ αυτό που αγάπησαμε πιο πολυ!!
Υ.Γ. Ανεξάρτητα από το νέο επαγγελματικό κομμάτι, έπειδη μερίκα πράγματα δεν κόβονται.. κάθε Δευτέρα πλέον, θα χαιρόμαι το μπάσκετ με την οικογένεια του ΑΜΟ ΓΑΛΑΞΙΑ στα γήπεδα της Α΄ ΕΚΑΣΘ.