«Εκκαθαρίσεων» συνέχεια στην Skoda Ξάνθη! Άλλοι τέσσερις προς στην έξοδο…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Μπορεί ακόμη να μην έχει ανακοινωθεί ποιος θα είναι ο «επίλεκτος» του Χρήστου Πανόπουλου στην άκρη του πάγκου της Ξάνθης, ωστόσο συνεχίζονται οι εκκαθαρίσεις στο ρόστερ της ομάδας για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ακόμη τέσσερις ποδοσφαιριστές αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν σε σχέση με το περσινό ροστερ, καθώς μετά την αποχώρηση του Τσέμα(Θυμηθείτε ΕΔΩ) ακόμη τέσσερις ξένοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται στην… έξοδο.

Ο λόγος για τους Ρούμπεν Σουάρεζ, Χοσέμι, Μουκουάνα Παϊτο και Νικολά Μαρίν, ενώ μην ξεχνάμε πως ήδη έχει αποχωρήσει για την ΑΕΚ ο Πέτρος Μάνταλος ενώ τα «κιτρινόμαυρα» προβάρει και ο Κάλβο. Σε όλα αυτά να προσθέσουμε πως έχει αποκτηθεί μόνο ο Παπαστεριάνος ενώ πολύ πιθανή είναι και η παραμονή του δανεικού στον Αγροτικό Αστέρα πέρυσι  Γιώργου Λαζαρίδη, που τον πιστεύουν πολύ στην Ξάνθη.

Οι Ρούμπεν Σουάρεζ και Χοσέμι όπως και ο Τσέμα ήταν δεδομένο εδώ και καιρό ότι θα αποτελέσουν παρελθόν με το τέλος της σαιζον, μια και δεν άφησαν ικανοποιημένους τους ανθρώπους της Θρακιώτικης ΠΑΕ με την παρουσία τους. Ενώ και ο Μαρίν απογοήτευσε, σε σχέση τουλάχιστον με της υψηλές φιλοδοξίες για τον πολύπειρο Γάλλο μέσο. Τέλος για τον Παϊτο οι συχνοί τραυματισμοί αλλά και κάποιοι εξωαγωνιστικοί λόγοι κάνουν την παραμονή του να μοιάζει απίθανη.

Ενώ αμφίβολο παραμένει το μέλλον του Τζούλιαν Ντε Γκούζμαν, που είναι θετικός στο να παραμείνει και του χρόνου στην Ξάνθη όπως και ο πρώτος σκόρερ της Θρακιώτικης ομάδας Εστέμπαν Σολάρι.

Εξελίξεις αναμένονται άμεσα, ενώ πρόθεση των ανθρώπων της Ξάνθης είναι την νέα περίοδο να πάρουν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες οι πολλοί ελπιδοφόρα νέα γενιά της ομάδας και η ακόμη μεγαλύτερη Ελληνοποιήση του ρόστερ.