Ακόμη δύο χρυσά για Κατραντζή! Άδικη ακύρωση για Τυλιγαδά, όσα έκαναν οι Θρακιώτες την 2η μέρα του Πανελλήνιου…

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

– Από εκεί που σταμάτησε χτές(Θυμηθείτε ΕΔΩ) συνέχισε και την 2η μέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κολύμβησης Αντρών- Γυναικών ο Ξανθιώτης πρωταθλητής Χρήστος Κατραντζή, χωρίς την μεγάλη διάκριση η παρουσία των Θρακιωτών ενώ αρνητική εντύπωση προκάλεσε ο άδικη ακύρωση του Ανάργυρου Τυλιγάδα στα 200μέτρα ύπτιο.

Ακόμη δύο χρυσά κατέκτησε ο Ξανθιώτης πρωταθλητής του Ολυμπιακού Χρήστος Κατραντζής στην 2η μέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος που διεξάγεται στον Άλιμο. Πιο συγκεκριμένα ο Κατραντζής κατέκτησε την πρωτιά στα 200μέτρα ελεύθερο με 1.49.68 κατεβ΄ζοντας μάλσιτα τον χρόνο που είχε στα προκριματικά(1.54.58). Ενώ το δεύτερο χρυσό για τον Ξανθιώτη κολυμβητή του Ολυμπιακού ήτα στην σκυταλοδρομία 4×100 οπού μαζί με τους συναθλητές του Στέφανο Δημητριάδη, Απόστολο Χρήστου και  Οδυσσέα Μελαδίνη κατέκτησαν την πρώτη θέση.

Όσον αφορά τώρα την παρουσία των υπόλοιπων Θρακιωτών στην 2η μέρα του Πανελλήνιου, στα 200μέτρα ύπτιο όπως σας αναφέραμε ο κολυμβητής του ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης Ανάργυρος Τυλιγαδάς κακώς ακυρώθηκε από τους κριτές στον προκριματικό γύρο, ενώ στην ίδια κούρσα ο κολυμβητής του ΝΕ Ροδόπης Τάσος Ψαθάς κατετάγη 19ος με χρόνο 2.20.47 και δεν προκρίθηκε στον τελικό.

Ενώ τέλος η 15χρονή  Δήμητρα Ναού του ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης κέρδισε πολύ σημαντικές εμπειρίες στην κούρσα των 400μέτρων μεικτή ατομική οπού κατετάγη 15η με χρόνο 5.28.56