Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας του Εθνικού για την Γ! Όλες οι τιμές…

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας
– Την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου, που θα τον βρει στην Γ’ Εθνική ανακοίνωση ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης. Οι κάρτες είναι χωρισμένες σε τρείς κατηγορίες και οι φίλαθλοι θα μπορούν να την προμηθευτούν από τα γραφεία του Εθνικού και μέχρι την Τρίτη στο περίπτερο του Εθνικού στην 16η Διεθνή Έκθεση Αλεξανδρούπολης.

Σε τρείς κατηγορίες χωρίζονται τα εισιτήρια διαρκείας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για την νέα αγωνιστική περίοδο και τους αγώνες του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Την χρυσή , την μπλέ και την λευκή με της τιμές να κρίνονται ικανοποιητικές.

Η «χρυσή» η τιμή της οποίας είναι τα 100 ευρώ, περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας του ποδοσφαιρικού Εθνικού σε πρωτάθλημα, κύπελλο και τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

Η «μπλέ» η τιμή της οποίας είναι τα 80 ευρώ, περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας του Εθνικού, και αφορά την μεγάλη κερκίδα που βρίσκεται στην δυτική πλευρά του γηπέδου.

Τέλος η «λευκή» η οποία κοστίζει 50 ευρώ, περιλαμβάνει τους εντός έδρας αγώνες του Εθνικού για το πρωτάθλημα, και αφορά την σκεπαστή κερκίδα που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του γηπέδου.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να παραλάβουν τα διαρκείας τους καθημερινά από της εγκαταστάσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας του Εθνικού στο γήπεδο Μαρακανα από την γραμματεία του γηπέδου. Ενώ μπορούν να απευθύνονται και στο περίπτερο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην 16η Διεθνή Έκθεση Αλεξανδρούπολης που θα βρίσκεται εκεί μέχρι και την Τρίτη 24 Ιουνίου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 25510 83500.