Οι Θρακιώτες που θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Παμπαίδων-Παγκορασίδων!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Με 13 αθλητές θα εκπροσωπηθεί η Θράκη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων και Παγκορασίδων που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στην Θεσσαλονίκη.

Στο Καυτανζόγλειο στάδιο της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο ο βόρειος όμιλος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων και Παγκορασίδων με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών από τη Βόρειο Ελλάδα. Από την Θράκη συμμετέχουν συνολικά 13 αθλητές εκπροσωπώντας 5 σωματεία της περιοχής.

Τον Ξανθιώτικο σύλλογο ΑΠΣ Βιστονίδας Διομήδη θα εκπροσωπήσουν 4 παμπαίδες, ο Χαλέντ Χοφφάς που θα αγωνιστεί στα 80μέτρα, στα 150μέτρα θα συμμετέχουν οι Βαρτάν Μπαλατλιάν και Μιχάλης Παπούτσογλου, ενώ ο Γιάννης Ντούβελος θα συμμετέχει στα 600μέτρα. Οι τέσσερις αθλητές του Διομήδη Ξάνθης θα μετέχουν και στην σκυταλοδρομία 4×80.

Στους Παμπαίδες πέρα από τους Ξανθιώτες αθλητές θα υπάρχει και εκπρόσωπος της Ορεστιάδας, ο λόγος για τον Στέφανο Ρήγα που θα συμμετέχει στα 600μέτρα και στο τριπλούν.

Στης Παγκορασίδες τώρα τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης θα εκπροσωπήσουν 5 αθλήτριες, ο λόγος για της Χριστίνα Αλεξιάδη που θα μετέχει στα 80 μέτρα με εμπόδια, η Μαρία Βαρσάμη που θα αγωνιστεί στο άλμα επί κοντώ, η Ελευθερία Σπουρίτα στο μήκος, η Μαρία Ζουπίδου που θα μετέχει στα αγωνίσματα της δισκοβολίας και σφαιροβολίας, ενώ τέλος η Αθανασία Καπουτσή θα μετέχει στον ακοντισμό.

Ο Πρωτέας Αλεξανδρούπολης θα μετέχει με δύο παγκορασίδες, ο λόγος για της Καλλιόπη Τιαμάρου και Μαρία Βασιλούδια που θα αγωνιστούν στην δισκοβολία

Τέλος στους αγώνες θα εκπροσωπηθεί και ο ΠΑΣ Ρησσός Κομοτηνής με την Χαραλαμπία Ελευθερίου που θα αγωνιστεί στο ύψος.