Διακρίσεις ΑΟΕΓΑ στο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στη Μίκρα

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Ανδρέας Αγελαρίδης
Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν οι παμπαίδες και οι παγκορασίδες του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης στο Πρωτάθλημα της Δ’ κατηγορίας ενόργανης γυμναστικής που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ιωάννης Μελισσανίδης στην Μίκρα στη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σαββατοκύριακο 14-15 Ιουνίου 2014.

Μεγάλη προσπάθεια έκαναν τα παιδιά του Ο.Ε.Γ.Α., συναγωνίζοντας ομάδες του κέντρου με πολύ καλύτερες συνθήκες και υποδομές. Η συστηματική και μεθοδική δουλειά που φαίνεται να γίνεται τα τελευταία χρόνια αρχίζει και αποδίδει, φέρνοντας διακρίσεις στην ακριτική περιοχή μας.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλη την χρονιά στις προπονήσεις και στους αγώνες, αλλά και στους προπονητές τους (Δημήτριο Μπαξεβανίδη, Ιορδάνη Νιγδελή, Ειρήνη Κουφάκη, Ελευθέριο Μπουτάκη) που με την υπομονή και την εργατικότητα τους συνέβαλαν για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!!!

Τα αποτελέσματα  του συγκεκριμένου αγώνα, αντιμετωπίστηκαν με  χαρά και αισιοδοξία από τους θαυμαστές του συγκεκριμένου αθλήματος και έδωσαν το έναυσμα στους ιθύνοντες του συλλόγου να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τον πήχη των προσδοκιών.

Η ομάδα των παμπαίδων (Κυριακός Μπαμπλής, Αλέξανδρος Μαργαριάν, Άγγελος Μπαμπλής, Σταύρος Βαγγελακάκης και Βασίλης Κολομπρατσίδης) κατέκτησε την 2η  θέση στο σύνθετο ομαδικό. 

Στο σύνθετο ατομικό ο Κυριάκος Μπαμπλής κατέκτησε την 6η θέση και την 1η θέση στους κρίκους.

Ο Αλεξάνδρος Μαργκαριάν κατέκτησε την 2η θέση στο σύνθετο ατομικό στην ειδική κατηγορία της Δ κατηγορίας και 1ος στους κρίκους και στον ίππο με λαβές, 2ος στο άλμα και 3ος στους παράλληλους ζυγούς.

Η ομάδα των παγκορασίδων (Καλλιόπη Χρονάκη, Άννα-Μαρία Κελεσίδη, Μαρηλία Πλουμίδου, Άννα Καραμπατζάκη, Αγάπη Βασιλακάκη, Δήμητρα Δαμκαλή, Ντορίνα Δαλάκη) κατέκτησε την 4η θέση από τις 14 ομάδες και μπήκε στον όμιλο των ισχυρών για την επόμενη χρονιά.

Στο σύνθετο ατομικό η Καλλιόπη Χρονάκη κατέκτησε την 10η θέση ,η Άννα-Μαρία Κελεσίδου την 11η θέση, Μαρήλια Πλουμίδου 13η θέση, Άννα Καραμπατζάκη 19η θέση, Αγάπη Βασιλακάκη 21η θέση, Δήμητρα Δαμκάλη 24η θέση και Ντορίνα Δαλάκη 29η θέση, από τις 90 συμμετέχοντες αθλήτριες.