Kλεφτές ματιές στο Κολομβία – Ακτή Ελεφαντοστού από το… αεροδρόμιο

Αποστολή στην Βραζιλία: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Κλεφτές ματιές στην αναμέτρηση Κολομβίας – Ακτής Ελεφαντοστού, τον άλλον αγώνα του ομίλου της Εθνικής Ομάδας, είχαν την ευκαιρια να δουν στο αεροδρόμιο του Αρακαζού οι θρακιώτες παράγοντες της ΕΠΟ και τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής, πριν ταξιδέψουν για το Νατάλ.

 

Στην φωτογραφία  βλέπετε στο βάθος τον κομοτηναίο αντιπρόεδρο της ΕΠΟ Μάνο Γαβριηλίδη να παρακολουθεί ψηλά στην οθόνη τον αγώνα, την ώρα που δεξιά διακρίνεται και ο ξανθιώτης Γιώργος Γκιρτζίκης, επίσης μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, που ενημερώνεται για τις εξελίξεις από το κινητό του τηλέφωνο.

Οι δυο τους, όπως και ο Χρήστος Καραβασίλης της ΕΠΣ Έβρου, τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ, οι δημοσιογράφοι και οι χορηγοί που ακολουθούν την αποστολή αναχώρησαν περίπου στη μία και μισή το μεσημέρι ώρα Βραζιλίας, επτάμισι στην Ελλάδα, για το αεροδρόμιο του Νατάλ.

 

Μετά από πτήση μιας ώρας η αποστολή αφίχθη στον προορισμό της. Πριν καν κατεβούμε από το αεροπλάνο, μάθαμε ότι η Κολομβία προηγείται της Ακτής Ελεφαντοστού με 2-1. Δέκα μετά λεπτά το παιχνίδι ολοκληρώθηκε και όλοι μαζί αναχωρούμε για το γήπεδο, γνωρίζοντας ότι με οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός της ήττας στον αγώνα με την Ιαπωνία, η Εθνική Ομάδα θα είναι για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης…