” Όχι” σε Αντριάν Λουσέρο! Στην Καλλονή ο Μίνγκας

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Οι διοικούντες του Πανθρακικού δε φέρονται διατεθειμένοι να κάνουν την οικονομική υπέρβαση για κανέναν ποδοσφαιριστή και αυτό δεν πρόκειται να το κάνουν ούτε για τον πρώην παίχτη τους Αντριάν Λουσέρο. Ανακοίνωσε τον παίχτη του Απόλλωνα και πρώην του Πανθρακικού, Χρήστο Μίνγκα η Καλλονή.

Στην απόκτηση του Χρήστου Μίνγκα προχώρησε η Καλλονή. Ο 30χρονος μέσος που αγωνιζόταν για δυο χρόνια στον Πανθρακικό, ενώ γενικώς έχει μία αρκετά γεμάτη καριέρα και αποτελεί μία εγγυημένη επιλογή για ομάδες αυτού του επιπέδου. Συγκεκριμένα ο Μίνγκας έχει αγωνιστεί σε Πανσερραϊκό, Καστοριά, Ιωνικό, Τρίκαλα, Πανθρακικό και εσχάτως στην ομάδα της Ριζούπολης, με την οποία πέτυχε πέντε γκολ σε 29 συμμετοχές.

Στα μεταγραφικά τώρα θέματα του Πανθρακικού, όλοι μέσα στην ομάδα κινούνται με μεγάλη μυστικότητα όσο αφορά τους νέους στόχους της ομάδας από την Ελλάδα (ακούγεται το όνομα του Λισγάρα), αλλά και από το εξωτερικό. Φτάνοντας όμως στο τέλος του μηνός θα αρχίσουν και οι πρώτες ανακοινώσεις των “κλεισμένων” από καιρό Γκιγιέρμο Λόπεθ, Τσουμάνη και Τριανταφυλλάκου, αλλά και του έμπειρου τερματοφύλακα που όπως λέγεται τις τελευταίες ώρες δεν θα είναι τελικά ο Μπλάζιτς. Το «φλερτ» με τον 31χρονο Λουσέρο για την επιστροφή του στην Κομοτηνή φαίνεται πως έλαβε πρόωρα τέλος πριν καλά καλά αρχίσει.

Οι ιθύνοντες του Πανθρακικού, ύστερα από σχετική εισήγηση του Άκη Μάντζιου, εξέτασαν το ενδεχόμενο της απόκτησης του Αργεντινού μέσου ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ. Ωστόσο, οι πρώτες επαφές μεταξύ των δυο πλευρών έδειξαν πως υπάρχει σημαντική διαφορά στο οικονομικό. Ο Λατινοαμερικάνος χαφ μπορεί να πληροί όλες τις προϋποθέσεις που θέλει ο Απόστολος Μάντζιος, αλλά το κασέ του αυτή τη στιγμή είναι αρκετά υψηλό.

Έτσι, η διοίκηση της θρακιώτικης ΠΑΕ δεν φέρεται διατεθειμένη να κάνει την υπέρβαση ανοίγοντας τα ταμεία της για την απόκτησή του, ενώ εκτός ότι δε θέλει οι μεταγραφικές υποθέσεις της να γίνονται σήριαλ, ούτε οι παίχτες να χρησιμοποιούντην ομάδα για να ανεβάσουν το κασέ τους. Όλα δείχνουν πως ο Πανθρακικός θα στραφεί αλλού για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής αναζητώντας, πιθανότατα στην ισπανική αγορά, τον παίκτη που θα αναλάβει ρόλο οργανωτή τη νέα αγωνιστική περίοδο.