Όχι και ο Τσιώλης! Να περάσει ο επόμενος για τον πάγκο της Ξάνθης…

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Ένας ακόμα βασικός υποψήφιος για τον πάγκο της Ξάνθης, μετά και τισ χθεσινές δηλώσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη στο ThrakiSportS, σε δηλώσεις του πριν από λίγο σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, διέψευσε ότι σκέφτεται να μετακομίσει ξανά στη Β. Ελλάδα μετά τον Άρη και να πάει αυτή τη φορά στην Θράκη για να καθίσει στον πάγκο της Ξάνθης.

Σε δηλώσεις του το απόγευμα της Πέμπτης στο “Ράδιο Θεσσαλονίκη”, ο Σάκης Τσιώλης σε ερώτηση για το μέλλον του και αν αυτό θα τον βρεί στον πάγκο της Ξάνθης, απάντησε ότι “δυστυχώς αυτό δεν θα συμβεί”.

Δε διέψευσε βέβαια ότι υπήρχε επαφή με τους Θρακιώτες, όπως και με 2-3 ακόμα ελληνικές ομάδες, αλλά διαπίστωσε ότι η φιλοσοφία του δεν ταιριάζει με αυτήν των ξανθιωτών παραγόντων, που ψάχνουν βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα.

Στόχος του Καρδιτσιώτη προπονητή είναι να δουλέψει προς το εξωτερικό (υπάρχουν δημοσιεύματα για Κύπρο) σε κάποιο καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό, κάτι όμως δύσκολο για Ελληνα προπονητή, κάτι που δήλωσε άλλωστε στο ThrakiSportS και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, το άλλο ακλόνητο φαβορί για τον πάγκο της Ξάνθης σύμφωνα με σειρά δημοσιευμάτων (δείτε εδώ).

Μετα από αυτά φαίνεται ότι ο επόμενος προπονητής πιθανότατα θα είναι από το εξωτερικό, αν και όλα αυτα τα χρόνια όλα είναι πιθανά για τον πάγκο της Skoda Ξάνθη και τις επιλογές του Χρήστου Πανόπουλου και των συνεργατών του…