Επιστρέφει στην δράση ο Αναγνωστόπουλος!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Τι κι αν είχε αποφασίσει να σταματήσει το μπάσκετ και να ασχοληθεί με της Ακαδημίες ο πρώην καλαθοσφαιριστής της Ξάνθης Γιώργος Αναγνωστόπουλος εν τέλει πείστηκε να επιστρέψει και μάλιστα σε ομάδα της Α’2!

Στην νεοφώτιστη στην Α’2 Δόξα Λευκάδας θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην μπασκετμπολίστας της Ξάνθης Γιώργος Αναγνωστόπουλος. Ένας από τους λόγους που «ψήθηκε» ο έμπειρος σέντερ να επιστρέψει στην δράση βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της ομάδας της Λευκάδας. Ο λόγος για έναν επίσης πρώην Ξανθιώτη, τον Γιώργο Ζαφειρούδη που θα είναι και φέτος στον πάγκο της Δόξας Λευκάδας.

Ο πρώην σεντερ της Ξάνθης που μετά την αποχώρηση του από την ομάδα της Θράκης αγωνίστηκε στον Ερμή Λαγκαδά προτού πάρει την απόφαση να αποσυρθεί παρά της πολλές προτάσεις και να επικεντρωθεί στης Ακαδημίες. Τελικά ο πρώην κόουτς της Ξάνθης κατάφερε να τον πείσει να επιστρέψει στην δράση για την πολύ φιλόδοξη ομάδα της Δόξας. Ήδη οι Λευκαδίτες πέραν του Αναγνωστόπουλου, απέκτησαν και τους Νάτζι Χίμπερτ και τον Κανέλλο Γαρμπή που πέρσι αγωνιζόταν στην Ελευθερούπολη.

Ο Αναγνωστόπουλος έπαιξε στην Ξάνθη για δύο χρονιές, το 2008 όταν και αποκτήθηκε από το ICBS αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια με 431 πόντους και 189 ριμπάουντ, ενώ την επόμενη σαιζόν σε 30 αγώνες πέτυχε 467 πόντους με 189 ριμπάουντ. Το 2010 έφυγε από την Ξάνθη για λογαριασμό του Ερμή Λαγκαδά οπού αγωνίστηκε μέχρι το 2013.