Το νέο Δ.Σ. των «Xanthi Runners»

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Το πρώτο τους Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξαν τα μέλη του νεοσύστατου Συλλόγου Δρομέων «Xanthi Runners», στης εκλογές που πραγματοποιήθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης. Μέσα στης επόμενες μέρες θα γίνουν γνωστές και οι θέσεις του Δ.Σ. ώστε να συγκροτηθεί το πρώτο επίσημο καταστατικό του Συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αγαπητά μέλη,
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση σας ανακοινώνουμε ότι σήμερα στην πρώτη Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας, στις 16 Ιουνίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, στην αίθουσα του Ξενοδοχείου Ξανθίππειο, ολοκληρώθηκε μετά από την απαιτούμενη απαρτία των παρόντων μελών του, η διαδικασία ανάδειξης του νέου Διοικητικού Συουλίου και της εξελεγκτικής επιτροπής.
Στο Διοικητικό Συμβούλιο εξελέγησαν τα παρακάτω μέλη μας:
1. Αναστασιάδης Ιωάννης
2. Βασιλειάδης Σεραφείμ
3. Κάννος Θεόδωρος
4. Μπαμπάτσος Αθανάσιος
5. Ξανθόπουλος Λεωνίδας
6. Πολυμένης Απόστολος
7. Πυργελής Ιωάννης
Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν τα μέλη:
1. Ευσταθιάδης Θεόδωρος
2. Κλειτσιώτης Χρήστος
3. Μπερετσίκης Πασχάλης

Τα εκλεγμένα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τις προσεχείς μέρες θα συγκροτηθούν σε σώμα για να κατανέμουν τις θέσεις έτσι όπως ορίζει το καταστατικό του συλλόγου.

To νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλα τα μέλη μας που με την παρουσία τους βοηθήσανε την παραπάνω προσπάθεια.

Ευχαριστεί επίσης τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής Χαμαλίδη Κυριάκο, Χρήστου Μελπομένη και Μπαίρα Δημήτρη για την άριστη διεξαγωγή των εκλογών του συλλόγου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο δηλώνει ότι θα συνεχίσει με όλες του τις δυνάμεις να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις θεσμοθετημένες δραστηριότητες και εκδηλώσεις του συλλόγου αλλά και στις νέες που θα προκύψουν, έχοντας διάθεση να συνεργαστεί με όλα τα μέλη και με το κάθε ένα ξεχωριστά σε κάθε επίπεδο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δρομέων Ξάνθης “Xanthi Runners”»