Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Ξεκινάει από την Πέμπτη 19/6 η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Πανθρακικού για την αγωνιστική σεζόν 2014-2015.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν δύο περίοδοι πώλησεις των καρτών διαρκείας από 19/6 έως 4/7, ενώ η δεύτερη θα αρχίσει από τις 5/7 όπου θα απελευθερωθούν και οι θέσεις όσων δεν έχουν ανανεώσει τα διαρκείας τους μέχρι τότε. Οι τιμές κυμαίνονται από 60 (Εφηβικό 15-18 ετών) έως 350 ευρώ (VIP). Ακόμα τα παιδιά ηλικίας μέχρι 14 ετών θα μπορούν να εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο. Όσον αφορά τις κατηγορίες είναι 5, παιδικό, εφηβικό, φοιτητικό, στρατιωτικό και οικογενειακό εισιτήριο, με την πληρωμή να γίνεται τοις μετρητοίς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θρακιώτικης ΠΑΕ σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν:

“Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ενημερώνει πως από την Πέμπτη 19 Ιουνίου ξεκινάει η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 με την ομάδα της πόλης μας να συμμετέχει για 3η συνεχόμενη χρονιά και 5η συνολικά στην Super League. 

Η περίοδος πωλήσεων των εισιτηρίων διαρκείας χωρίζεται σε δυο περιόδους.

1η περίοδος πώλησης

Από τις 19 Ιουνίου μέχρι και τις 4 Ιουλίου θα έχουν δικαίωμα οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας να ανανεώσουν τα εισιτήρια τους στις ίδιες θέσεις που είχαν το 2013-14 ή να μετακινηθούν σε οποιαδήποτε ελεύθερη θέση είτε της ίδιας θύρας είτε άλλης θύρας της επιλογής τους. Παράλληλα διατίθεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους κάθε διαθέσιμη ελεύθερη θέση.

2η περίοδος πώλησης

Από τις 5 Ιουλίου απελευθερώνονται όλες οι θέσεις των κατόχων που δεν έχουν ανανεωθεί και θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας , στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

Κατάλογος τιμών

Θύρα 1 

Διάζωμα Δ: 150 €

Διάζωμα Β και Γ: 200 €

Οικογενειακό εισιτήριο διάζωμα Α και Ε: 200 €

Κατηγορία VIP: 350 €

Παιδικό εισιτήριο: 40 €

Θύρα 2

Κατηγορία Panthrax (περιλαμβάνει όλα τα διαζώματα): 100 €

Εφηβικό εισιτήριο (για ηλικίες 15-18 ετών): 60 €

Φοιτητικό – Στρατιωτικό: 80 €

Η είσοδος για τα παιδιά έως 14 ετών θα είναι δωρεάν

 

Κατηγορίες εισιτηρίων:

Παιδικό : Αφορά παιδιά ηλικίας έως και 14 χρονών (αποκλειστικά για την θύρα 1). Για την απόκτηση παιδικού εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση και πιστοποιητικού γέννησης του παιδιού καθώς και έγγραφη συναίνεση του γονέα ή κηδεμόνα.

Εφηβικό: Αφορά εφήβους από 15 έως 18 ετών (αποκλειστικά για την θύρα 2). Για την απόκτηση του εφηβικού εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή δημόσιο έγγραφο που αναγράφεται η ημερομηνία γέννησης του καθώς και έγγραφη συναίνεση του γονέα ή κηδεμόνα. 

Φοιτητικό : Για την απόκτηση Φοιτητικού εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση και της φοιτητικής ταυτότητας (πάσο).

Στρατιωτικό: Για την απόκτηση Στρατιωτικού εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της στρατιωτικής ταυτότητας.

Οικογενειακό: Ισχύει για 4 μέλη της οικογένειας (πατέρας – μητέρα και παιδιά έως 14 ετών). 

 

Το εισιτήριο διαρκείας ισχύει για τους εντός έδρας αγώνες Πρωταθλήματος και κυπέλλου Ελλάδος.

Τρόποι Πληρωμής : Με μετρητά.

Για την ανανέωση του εισιτηρίου διαρκείας από φίλους της ομάδας οι οποίοι ήταν κάτοχοι την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2013-14) είναι απαραίτητη και η προσκόμιση και της αντίστοιχης κάρτας διαρκείας”.