Η εκλογή του νέου ΤΑΠ μπλοκάρει τις μεταγραφικές εξελίξεις στον Εθνικό

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Στασιμότητα επικρατεί αυτή την περίοδο στα μεταγραφικά του Εθνικού, καθώς όλοι αναμένουν την εκλογή του νέου ΤΑΑ, όπου αναμένεται να καθορίσει και τις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν σε αγωνιστικό επίπεδο, ώστε η ομάδα να διατηρηθεί σε κορυφαίο επίπεδο, όπως συνέβη τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. 

Μέχρι στιγμής από τον σύλλογο έχουν αποχωρήσει οι Ιβάν Ράιτς (διαγώνιος) και Νίκολα Μιγιαηλόβιτς (ακραίος) με προορισμό τη Γαλλία, ενώ ο επίσης διεθνής  κεντρικός Ανδρέας Ανδρεάδης θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Επίσης ο Νίκος Αγγελόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο, χωρίς να έχει βρει ακόμα επισήμως ομάδα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο πασαδόρος και εμβληματικός αρχηγός του Εθνικού Άκης Σιδηρόπουλος, που αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στην ομάδα, αποφάσισε να σταματήσει από την ενεργό δράση στα 41 του χρόνια, ενώ κάτι αντίστοιχο ανακοινώθηκε μετά το τέλος του τελευταίου τελικού και από τον Γιώργο Παπάζογλου. 

Όσον αφορά τις ανανεώσεις σίγουρα στην Εβρίτικη ομάδα θα παραμείνουν τη νέα σεζόν τα αδέρφια Ανέστης και Κώστας Δαλακούρας, που αγωνίζονται ως ακραίοι, ο Κοντοστάθης, ο Καβαρατζής, όπως και ο λίμπερο Θεολόγος Δαρίδης που πρόσφατα ανανέωσε την συνεργασία με τους Αλεξανδρουπολίτες.

Σχετικά με τους παίκτες που έχουν αποκτηθεί μέχρι στιγμής, αυτοί είναι ο κεντρικός Χρήστος Κιόσης από τον Ολυμπιακό και ο Σέρβος πασαδόρος Ζάρκο Κίσιτς. Την καινούρια αγωνιστική χρονιά αναμένεται να πάρουν ευκαιρίες και πολλοί από τους νεαρούς παίκτες, οι οποίοι καλούνται να αποδείξουν ότι βελτιώνονται όλο και περισσότερο αγωνιστικά.