Και επίσημα στην ΑΕ Κομοτηνής ο Κουτσοβασίλης

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Όπως σας είχε αποκαλύψει πριν λίγες μέρες το Thrakisports ο Γιώργος Κουτσοβασίλης βρισκόταν μια ανάσα από την ΑΕ Κομοτηνής, κάτι που επιβεβαιώθηκε και επίσημα από την ομάδα της Κομοτηνής, η οποία ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον παίκτη για τη σεζόν 2014/2015. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν σε Θρακιώτικους συλλόγους και ειδικότερα σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Ξάνθη, καθώς και πολλά χρόνια στον ΓΑΣ Κομοτηνή.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπασκετικού τμήματος της ΑΕΚ:

“Το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον καλαθοσφαιριστή Γιώργο Κουτσοβασίλη για την αγωνιστική περίοδο 2014/15. 

 

Το προφίλ του Γιώργου Κουτσοβασίλη:

Ο Γιώργος Κουτσοβασίλης ξεκίνησε την καριέρα του από τον Κάδμο, ομάδα της Θήβας, από όπου και κατάγεται. Ήρθε στην Κομοτηνή το 1994 και αγωνίστηκε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και στην Ξάνθη ενώ την τελευταία 10ετία αγωνίστηκε με την φανέλα του ΓΑΣ «Κομοτηνή»!”

Δείτε εδώ την αποκάλυψη της σημαντικής μεταγραφής του Βοιωτού μπασκετμπολίστα από το ThrakisportS για την ΑΕΚομοτηνής: http://www.thrakisports.gr/component/k2/10792-metagrafi-vomva-apo-tin-ae-komotinis.html