Η Χαποέλ Ρανανά αντίπαλος του Πανθρακικού στην Πολωνία

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Μετά το φιλικό στις 1 Αυγούστου με τον Απόλλωνα Λεμεσού των Παπουλή και Ρομπέρτ, σήμερα ο Πανθρακικός οριστικοποίησε και νέο φιλικό στη Πολωνία με την Χαποέλ Ρανανά. Εκκρεμεί πλέον ένα ακόμα φιλικό στην Πολωνία που θα οριστικοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

 

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Πανθρακικού ανακοινώνεται:
   
“Ο προγραμματισμός του Πανθρακικού για την ποδοσφαιρική περίοδος 2014-2015 συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς με τους ανθρώπους της ομάδας να θέλουν να ολοκληρώσουν όλες τις εκκρεμότητες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Μια από αυτές είναι το κλείσιμο των φιλικών αγώνων στο 2ο στάδιο της προετοιμασίας που θα διεξαχθεί στην Πολωνία καθώς ο Άκης Μάντζιος επιθυμεί να διεξαχθούν 3 φιλικά παιχνίδια κατά το διάστημα παραμονής. Μετά τον Απόλλωνα Λεμεσού, οριστικοποιήθηκε και το 2ο φιλικό παιχνίδι που θα είναι απέναντι στην Ισραηλινή Χαποέλ Ρανανά που συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία της χώρας της. Ο αγώνας θα λάβει χώρα στις 24 Ιουλίου.

Την σεζόν 2013-2014 η Ισραηλινή ομάδα τερμάτισε στην 9η θέση της βαθμολογίας έχοντας 9 νίκες, 11 ισοπαλίες και 13 ήττες με τα τέρματα να είναι 31 υπέρ και 40 κατά. Ο μέσος Ταμίρ Κόχεν είναι αυτός που ξεχωρίζει έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν με την Μπόλτον στην Πρέμιερ Λιγκ ενώ έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής “.