Ενδιαφέρον Πανθρακικού για τον Λισγάρα, ως διάδοχο του Σάρα…

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Μία ακόμη περίπτωση ελεύθερου ποδοσφαιριστή, εξετάζεται και μάλιστα πολύ σοβαρά από τον Πανθρακικό, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις. Ο λόγος για τον Χρήστο Λισγάρα, που πέρασε μία μεγάλη περιπέτεια την φετινή σεζόν λόγω της τιμωρίας του, έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης και οι πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Μάντζιου.

Ο 28χρονος στόπερ έλυσε προ ημερών το συμβόλαιό του με τον Αστέρα Τρίπολης και φέρεται να αρέσει πολύ στον Άκη Μάντζιο για το κέντρο της άμυνας, μετά και το “διαζύγιο” με τον Αχιλλέα Σαρακατσάνο. Ο έμπειρος άσος μπορεί να μην αγωνίστηκε πολύ τη σεζόν που τέλειωσε (3 συμμετοχές), λόγω της περιπέτειας που είχε με το ντόπινγκ, αλλά είναι παίκτης που γνωρίζει καλά τη θέση του και φυσικά το ελληνικό πρωτάθλημα.

Η περίπτωση του Λισγάρα δεν πέρασε απαρατήρητη για τους Κομοτηναιους, και ο Άκης Μάντζιος – συζητώντας με τους συνεργάτες του – αποφάσισε όπως αναφέρει σειρά αθηναϊκών δημοσιευμάτων να του καταθέσει πρόταση. Η διοίκηση του Πανθρακικού έχει κάνει κάποιες επαφές με την πλευρά του Λισγάρα, ελπίζοντας σε θετική κατάληξη.

Πάντως, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, αφού ο Λισγάρας βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο και άλλων ομάδων της Σούπερ Λίγκας, όπως για παράδειγμα του ΠΑΣ Γιάννινα, όπου και κατάγεται (είναι από Κατσικά Ιωαννίνων), οπότε είναι πιθανό να γυρίσει στα… πάτρια εδάφη.  Ωστόσο, δεν έχουν υπάρξει επίσημες επαφές από πλευράς Ηπειρωτών, παρά την καταγωγή του παίκτη από την περιοχή.

Ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων Γιαννιώτης ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τα εφηβικά του Ολυμπιακού και στη συνέχεια περιπλανήθηκε σε Παναχαική, Βύζαντα Μεγάρων, Λεβαδειακό και φέτος στον Αστέρα Τρίπολης.