Photos: Αναβολή λόγω καιρού και… Μουντιάλ (;) στα καλλιστεία Miss Θράκη

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Αν και όποιος μπει ακόμα και σήμερα στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Thraki 2014 διαβάζει ότι αυτός θα πραγματοποιηθεί το… Σάββατο 14 Ιουνίου, το Σάββατο πέρασε και καλλιστεία δεν είδαμε. Ούτε την Κυριακή. Η διοργάνωση πήρε αναβολή.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, αιτία είναι τα καιρικά φαινόμενα, αλλά μια φωτογραφία από τις διάφορες πρόβες και τα events που κυκλοφόρησε στην σελίδα του “Περισκοπίου” στο facebook ίσως δείχνει ότι η αλήθεια έχει να κάνει σχέση και με την διοργάνωση του Μουντιάλ. Γιατί το Σάββατο είχαμε τον αγώνα της Εθνικής Ομάδας και αμέσως μετά ματσάρες, όπως το Ιταλία – Αγγλία. Ποιος άνδρας θα καθόταν να δει καλλιστεία;

Μετά από αυτά λοιπόν, ακούστηκε ότι η διοργάνωση πάει στο στο “Hacienta” του Φαναρίου για το Σάββατο 28 Ιουνίου. Ωστόσο νεώτερη ενημέρωση αναφέρει ότι τελικά άλλαξε πάλι η ημερομηνία, αλλά αυτήν την φορά και ο τόπος – και πήγε στο Summer Club “Cosi” στην Ξυλαγανή μία ημέρα νωρίτερα, στις 27 Ιουνίου.

Οι 14 φιναλίστ έχουν γίνει γνωστές και ανάμεσα σε αυτές υπάρχουν και υποψηφιότητες σχετιζόμενες με τον αθλητισμό, όπως για παράδειγμα η φοιτήτρια του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και αθλήτρια της ομάδας βόλεϊ της Νίκης Αλεξανδρούπολης Ιωάννα Γίτση.

Άλλωστε αυτά τα καλλιστεία έχουν παράδοση με συμμετοχή και διακρίσεις από όμορφες αθλήτριες, με χαρακτηριστικότερη την περίπτωση της αθλήτριας του χάντμπολ Βερόνικας Σταρσίνοφ, που ήταν από τις νικήτριες πριν δύο χρόνια και ήδη κάνει καριέρα μοντέλου και κατακτά τίτλους σε εγχώριους και διεθνείς διαγωνισμούς.

Απολαύστε κάποιες πρώτες φωτογραφίες των 14 φιναλίστ, όπως δημοσιεύθηκαν στο “Περισκόπιο”, για να πάρετε μια πρώτη γεύση του τι θα ζήσετε, όπου και όποτε γίνουν τελικά αυτά τα καλλιστεία…