Δένει τον Τζελέπη μπροστά στο ενδιαφέρον του Μπάγιεβιτς ο Πανθρακικός!!!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Μπορεί στη ποδοσφαιρική πιάτσα να λέγεται ότι ο Πανθρακικός έχει κλείσει τον Μαυροβούνιο Μπλάζιτς για να αντικαταστήσει τους έμπειρους Σέρεμετ, Κουτσόπουλο για τη θέση του έμπειρου πορτιέρο, ωστόσο η ομάδα της Κομοτηνής  ταυτόχρονα με την ενίσχυση της ομάδας δείχνει πως βλέπει και μπροστά! Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του ThrakiSportS, προωθήθηκε στη Κ20 και θα προπονείται πλέον και επισήμως με την πρώτη ομάδα ο νεαρός Γιώργος Τζελέπης.

Ο 15χρονος (γεννημένος στις 12 Νοεμβρίου 1999) και διεθνής με την Εθνική Κ15 τερματοφύλακας Γιώργος Τζελέπης υπεγραψε συμβόλαιο αρχικά ως ημιεπαγγελματίας. Αρχικά ο Κομοτηναίος πορτιέρο θα βρίσκεται στη Κ20, αλλα θα προπονείται και με την πρώτη ομάδα, μαζί με τους τρεις πρώτους τερματοφύλακες της ομάδας (Πασχαλάκης, Αθανασιάδης και ο έμπειρος που θα αποκτηθεί, πιθανόν ο Μπλάζιτς) κάτι που γινόταν και σε κάποιες περιπτώσεις και πέρυσι αφου τον νεαρό πιστεύει πάρα πολύ ο Γιάννης Πλαβούκος.

Όπως έγινε γνωστό, τον 15χρονο κομοτηναίο παίχτη παρακολουθούσε εδώ και καιρό η ΑΕΚ μέσω του Ντούσαν Μπάγιεβιτς, ο οποίος έχει δείξει ενδιαφέρον για την ανέλιξή του και έχει σχηματίσει θετική γνώμη, υποστηρίζοντας ότι θα είναι επένδυση για το μέλλον η απόκτησή του από οποιαδήποτε ομάδα. Μπροστά σε αυτά τα δεδομένα λοιπόν, στον Πανθρακικό κινήθηκαν αστραπιαία να τον δεσμεύσουν και να του προσφέρουν πλέον ημιεπαγγελματικό συμβόλαιο.

Πιθανόν στη παρουσίαση του θα βρεθεί και ο ίδιος ο προπονητής τερματοφυλάκων του Πανθρακικού Γιάννης Πλαβούκος, για πολλούς ο κορυφαίος στο είδος του, αφου είναι καθαρά δικη του επιλογή ο πιτσιρικάς Γιώργος Τζελέπης. Κατά τα άλλα,  στα υπόλοιπα μεταγραφικά, εκτός από τον Μπλάζιτς, όλοι στον Πανθρακικό βρίσκονται εν αναμονή των πρώτων ανακοινώσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here