Πρόβλημα με Κουμεντάκη στην Εθνική Βόλεϊ ενόψει Πολωνίας

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης
– Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ανδρών στην Λάρισα, ενόψει του δεύτερου αγώνα με την Πολωνία για το Ευρωπαϊκό Λιγκ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει σήμερα στις 20:00 τους Πολωνούς, ωστόσο ο Σωτήρης Δρίκος πονοκεφαλιάζει με τα αγωνιστικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει.
Ο Εβρίτης Ραφαήλ Κουμεντάκης αποχώρησε από το πρώτο παιχνίδι νιώθοντας ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, με το ιατρικό επιτελείο να εκτιμάει ότι είναι σύσπαση του μυ του. Ο διεθνής ακραίος δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και ακολουθεί θεραπεία.

Επίσης ο Γιώργος Τζιουμάκας δεν αγωνίστηκε καθόλου στο πρώτο αγώνα, καθώς ένιωθε ενοχλήσεις στο γόνατο, με τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας κ. Παπαγεωργίου να τονίζει πως ο νεαρός αθλητής έχει ήπιας μορφής τενοντίτιδας. Το αποτέλεσμα είναι να μην ακολουθήσει το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Από κει και πέρα απρόοπτο προέκυψε το πρωί όταν το μάτι του Παναγιώτη Πελεκούδα πρήστηκε λόγω αλλεργίας και δεν προπονήθηκε, ωστόσο δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό, ενώ κλινήρης παρέμεινε ο στατιστικολόγος της Εθνικής Γιώργος Σομπώνης (αμυγδαλίτιδα).