Ο ειδικός φρουρός που τιμήθηκε από τον Δένδια στον πάγκο της Δόξας

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Τον τελευταίο καιρό η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου απασχολεί τον κόσμο της Ροδόπης και της Θράκης με την επιλογή μιας γυναίκας της Κας Ειρήνης Τσαμπλή ως προέδρου της ομάδας και τώρα με την πρόσληψη του ειδικού φρουρού που τιμήθηκε από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, για τη θέση του προπονητή. Ο λόγος για τον Γιώργο Μυστρίδη.

Ο Μυστρίδης όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου και γράφει και το RodopiSports, θα καθίσει στον πάγκο (άγνωστο αν συνεχίσει σαν παίχτης) της ομάδας για την νέα περίοδο. Ο νέος τεχνικός της Δόξας μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τα χρώματα του ΠΑΟΚ Κοσμίου ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε εκτός του Πανθρακικού, στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, στην Αργυρούπολη και στον Θρίαμβο Αθηνών.

Το γεγονός ότι ο Μυστρίδης θα κάνει το βάπτισμα της προπονητικής από το Νέο Σιδηροχώρι δεν προβλημάτισε καθόλου τους διοικούντες, αφού πιστεύουν στις δυνατότητες που έχε και στην εμπειρια που έχει αποκομίσει από τις καλές ομάδες που έχει αγωνιστεί. Δεν έχει ξεκαθαριστεί ωστόσο εάν θα είναι και παίκτης, κάτι που κυκλοφορούσε σαν είδηση πριν ακόμα δώσουν τα χέρια με την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου. Ό,τι και να γίνει η επιλογή του 29χρονου Μυστρίδη στο τιμόνι του Νέου Σιδηρόχωρίου θα δώσει περισσότερο πάθος όπως και δυναμισμό στη Δόξα, αρετές που έχει ο συγκεκριμένος αθλητής.

Δείτε το παλιότερο θέμα με τη βράβευση του Θρακιώτη νέου προπονητή της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου: Θρακιώτης και ποδοσφαιριστής ο ειδικός φρουρός που τιμήθηκε από τον Δένδια