Στον μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης οι μικροί αθλητές της ενόργανης γυμναστικής

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

–  Μια απρόσμενη, αλλά ιδιαίτερα ευχάριστη επίσκεψη δέχτηκε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως στο επισκοπείο. Ο λόγος για αντιπροσωπεία μικρών αθλητών και αθλητριών του ομίλου ενόργανης γυμναστικής, οι οποίοι συνοδευόμενοι από τους γονείς και τους προπονητές τους βρέθηκαν στον σεβασμιότατο μητροπολίτη για να λάβουν την ευλογία του και να τον ευχαριστήσουν για την διαρκή στήριξη και βοήθεια που απλόχερα τους παρέχει.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκελίγες ημέρες μετά την ιδιαίτερα πετυχημένη από άποψη συγκομιδής μεταλλείων και διακρίσεων του ομίλου σε τριεθνή διοργάνωση στην γειτονική Τουρκία.

Ο σεβασμιότατος μητροπολίτης αντάλλαξε απόψεις καις συζήτησε με τους φερέλπιδες αθλητές, ενώ τους έδωσε και συμβουλές για τον μετέπειτα αθλητικό και κοινωνικό τους βίο.

Από την πλευρά του, στελέχη του αθλητικού ομίλου ενόργανης γυμναστικής επεσήμαναν πως η Αλεξανδρούπολη πρέπει να εκμεταλλευτεί την γεωγραφική της θέση και την γειτνίαση τις με πιο ανεπτυγμένες από άποψη επιπέδου στο άθλημα χώρες.

Ο αθλητικός όμιλος ενόργανης γυμναστικής ευελπιστεί η υπόσχεση του δημάρχου Αλεξανδρούπολης περί μετατροπής του παλιού κολυμβητηρίου σε σπίτι της γυμναστικής να γίνει πραγματικότητα, εξέλιξη που θα απογειώσει το άθλημα και θα βοηθήσει ώστε να διοργανωθεί μια μικρή Βαλκανιάδα που ονειρεύονται οι άνθρωποι του αθλήματος.