Photos: Το Αγγλία – Ιταλία είδαν εν πτήσει οι θράκες παράγοντες της ΕΠΟ

Αποστολή στο Αρακαζού της Βραζιλίας: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ, περίπου στις δύο μετά τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος, προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Αρακαζού το τσάρτερ που μετέφερε την Εθνική Ομάδα στην βάση της, μετά την ήττα με 3-0 από την Κολομβία στο Μινεϊράο του Μπέλο Οριζόντε το μεσημέρι (απόγευμα για την Ελλάδα).

Με μια δεύτερη πτήση τσάρτερ που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα, μεταφέρθηκαν από το Μπέλο Οριζόντε στο Αρακαζού οι παράγοντες της ΕΠΟ που έχουν ακολουθήσει την αποστολή στην Βραζιλία. Ανάμεσά τους ο κομοτηναίος αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης που κάθισε στην πρώτη θέση, αλλά και οι άλλοι δύο θρακιώτες που μετέχουν στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, οι οποίοι ήρθαν την Παρασκευή στην Βραζιλία: ο Γιώργος Γκιρτζίκης της ΕΠΣ Ξάνθης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Χρήστος Καραβασίλης. Μάλιστα, οι δυο τους κάθισαν μαζί στο αεροπλάνο.

Το ενδιαφέρον είναι ότι στην διάρκεια της δίωρης πτήσης, όλως περιέργως οι ατομικές οθόνες σε κάθε θέση έπιανξαν τα βραζιλιάνικα κανάλια και οι παράγοντες της ΕΠΟ αλλά και εμείς οι δημοσιογράφοι είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το τέλος του αγώνα της Ουρουγουάης με την την Κόστα Ρίκα, που βρήκε νικήτρια την δεύτερη με 3-1 αλλά και ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα στην Αγγλία και την Ιταλία. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε λίγο αφότου ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο και με την αποχώρηση είδαμε το γκολ του Μπαλοτέλι, που έβαλε μπροστά τους ιταλούς με 2-1.

Το τελικό αποτέλεσμα (2-1) όλοι οι επιβαίνοντες το πληροφορήθηκαν με την επιστροφή τους στα ξενοδοχεία, όπου έχουν καταλύσει. Πλέον, αν και υπάρχει ταλαιπωρία, οι παίκτες λογικά θα παρακολουθήσουν όλοι μαζί την άλλη αναμέτρηση του ομίλου ανάμεσα σε Ακτή Ελεφαντοστού και Ιαπωνία που ξεκινάει στις τέσσερις τα χαράματα ώρα Ελλάδος, ενώ εμείς οι δημοσιογράφοι θα ξεχυθούμε σε εστιατόρια, μιας και έχουμε να φάμε από… χθες, παρακολουθώντας εκεί το παιχνίδι. Το ThrakiSportS μέσα από τις επόμενες φωτογραφίες σας μεταφέρει το κλίμα της πτήσης από το Μπέλο Οριζόντε στο Αρακαζού και τους θρακιώτες παράγοντες να παρακολουθούν εν πτήση τι συμβαίνει στα άλλα παιχνίδια του Μουντιάλ…