Όσα έγιναν στην γιορτή της Ασπίδας για το φινάλε της σαιζόν!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Με μια ιδιαίτερα όμορφη εκδήλωση αποχαιρέτησε τους αθλητές της εν όψει των καλοκαιρινών διακοπών η διοίκηση και οι προπονητές της Ασπίδας Ξάνθης.

Με την παρουσία πλήθους κόσμου που γέμισε το κλειστό «Χριστίνα Χριστοδούλου» του Ευμοίρου Ξάνθη πραγματοποιήθηκε η γιορτή για το κλείσιμο της σεζόν από την Ασπίδα Ξάνθης.  Μια χρονιά με πολλές και σπουδαίες επιτυχίες για το τμήμα μπάσκετ της Ασπίδας με την άνοδο στην Β’ Εθνική, με το πρωτάθλημα στους Έφηβους στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ και φυσικά το πρωτάθλημα της ομάδας γυναικών που στις 25 Ιουνίου θα μπει στην μάχη για την διεκδίκηση της ανόδου στην Α2′.

Η γιορτή όμως δεν ήταν αφιερωμένη μόνο σε αυτά τα τρίτα τμήματα αλλά και για τα 300 παιδιά της Ακαδημίας του συλλόγου που χάρηκαν με την ψυχή τους την εκδήλωση και έμοιαζαν ευτυχισμένα με τα μετάλλια στο στήθος. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι χορηγοί του συλλόγου για την υπερπολύτιμη βοήθεια τους και συμπαράσταση προς την Ασπίδα. Ενώ το παρόν έδωσε και ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος του Δήμου Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος που έδωσε την κούπα του πρωταθλήματος στην Γυναικεία ομάδα και την αρχηγό Λένα Αντώνογλου.

Από τις πλέον όμορφες στιγμές αναμφίβολα η εικόνα των «μεγάλων» να βραβεύουν τα παιδιά της Ακαδημίας και το αντίστροφο με τους μικρούς καλαθοσφαιριστές να δίνουν τα μετάλλια στα τρία τροπαιούχα τμήματα του συλλόγου. Άπαντες στον σύλλογο ανανέωσαν το ραντεβού τους για την έναρξη της νέας μπασκετικής σεζόν.