Ακόμη ένα μετάλλιο για την Θράκη στους Μεσογειακούς πάλης της Σερβίας!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Μετά το μετάλλιο του Γιάννη Βιννικ του ΑΣ Δημοκρίτειο Κομοτηνής  (θυμηθείτε ΕΔΩ) ακόμη ένα μετάλλιο κέρδισε Θρακιώτης αθλητής για λογαριασμό της Εθνικής μας ομάδας στους Μεσογειακούς αγώνες πάλης που διεξάγεται στην Σερβία.

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες της Εθνικής Ομάδας Παίδων της Ελληνορωμαϊκής πάλης,  με τους δύο εκπροσώπους της Θράκης να τα πηγαίνουν περίφημα κάνοντας υπερήφανο τον Ξανθιώτη προπονητή Θόδωρο Ηλιάδη. Συνολικά το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέκτησε τρία μετάλλια όλα ασημένια.

Ένα από αυτά το κατέκτησε ο Ξανθιώτης  πρωταθλητής Θανάσης Χαραλαμπίδης στην κατηγορία 76κ. που πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις και έφτασε μια ανάσα από το χρυσό. Πολύ καλή παρουσία είχε και ο έτερος Ξανθιώτης της Εθνικής μας ο Άρμεν Μπαμπαχανιάν που κατέκτησε την 4η θέση στα 54κ. χάνοντας οριακά στα ημιτελικά και την ευκαιρία να μπει στα μετάλλια.

Με αυτές τις δύο συμμετοχές ολοκληρώθηκαν οι Θρακιώτικες παρουσίες στους Μεσογειακούς αγώνες πάλης της Σερβίας, με δύο μετάλλια και μια τέταρτη θέση. Οι υποχρεώσεις της Εθνικής όμως δεν σταματούν με τους αγώνες να συνεχίζονται με της κατηγορίες των Εφήβων και φυσικά ανδρών και γυναικών.