Θρακιώτικη επιτυχία στην πρεμιέρα των Μεσογειακών Πάλης!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώνεις η Εθνική μας ομάδα πάλης στην πρεμιέρα των Μεσογειακών αγώνων της Σερβίας.Η Εθνική μας κατέκτησε 11 μετάλλια από τα οποία τα 5 είναι χρυσά, τα 3 ασημένια και 3 χάλκινα.

Με τους αγώνες της Ελευθέρας πάλης για Παίδες και Κορασίδες ξεκίνησαν οι Μεσογειακοί αγώνες Πάλης. 

Σπουδαία ήταν και η παρουσία του πρώτου εκ των τριών εκπροσώπων της Θρακιώτικης πάλης, με τον παλαιστή του ΑΣ Δημοκρίτειο Κομοτηνής   Γιάννη Βίννικ να κατακτά το χρυσό μετάλλιο! Ο πρωταθλητής της ομάδας της Κομοτηνής με προπονητή τον Θ. Καρυπιδη, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία  των 50 κιλών επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά το σπουδαίο ταλέντο του.   

Τα υπόλοιπα μετάλλια για το αντιπροσωπευτικό μας κατέκτησαν οι παρακάτω αθλητές:

Τα χρυσά μετάλλια στους παίδες κατέκτησαν πέραν του Γιάννης  Βίννικ (50 κ.), οι Γεννάδιος Καρυπίδης (58κ.), Θεόδωρος Ιωσηφίδης (69κ.) και στις κορασίδες οι Μαρία Κριαρίδου (65κ.) και Λυγερή Βούλγαρη (70κ.).

Στην δεύτερη θέση βρέθηκαν οι Γιώργος Γεωργιάδης (100κ.), Θεόδωρος Κυριακίδης (76κ.) και Αλέξανδρος Τσαντικίδης (85κ.), ενώ τρίτοι στα 63, 69 και στα 76 κιλά αντίστοιχα κατετάγησαν οι Σταύρος Λοϊζίδης, Παπαδόπουλος Κυριάκος και Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης.