Οι αντίπαλοι των Θρακιωτών στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Τζούντο της Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ξεκινά από αύριο(14/6) από της 9:30 το πρωί οι αγώνες του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Κ18 που θα διεξαχθεί στο «Φίλιππος Αμοιρίδης» της Ξάνθης.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Βαλκανικού πρωταθλήματος Κ18 που ξεκινά στην Ξάνθη στο κλειστό «Φίλιππος Αμοιρίδης», με την συμμετοχή τριών αθλητών του Ξανθιώτικου συλλόγου «Μιρμάνη». Υπό την εποπτεία του Γενικού Γραμματέα της ομοσπονδίας τζούντο των Βαλκανίων Ιονέλ Στόικουτ και του ομοσπονδιακού προπονητή Νίκου Ηλιάδη έγινε η κλήρωση των αγώνων του Βαλκανικού πρωταθλήματος και τα ζευγάρια μέχρι και τους τελικούς κάθε κατηγορίας.

Στην κατηγορία -55κ. οπού συμμετέχει ο Νίκος Τσούλφας. O Ξανθιώτης τζουντόκα κληρώθηκε στον πρώτο γύρο απέναντι στον Μαυροβούνιο Μάρκο Γκούσιτς. Αν καταφέρει και προκριθεί θα αντιμετωπίσει στους «8» των Βόσνιο Νταβόρ Μιλανόβι που πέρασε μπάι.

Στην κατηγορία -90κ. συμμετέχει ο τζουντόκα του «Μιρμάνη» Μάρκος Παπαδόπουλος προκρίθηκε μπάι από τον πρώτο γύρο και έτσι στους «8» θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Ρουμάνο Ίμρε Νόρμπερτ και του Μαυροβούνιου Νόβακ Όστποϊτς.

Τέλος στην κατηγορία των -70κ. των νέων γυναικών οπού συμμετέχει η Ξανθιώτισσα και επίσης αθλήτρια του «Μιρμάνη» Σιμέλα Κιριμλίδου, με την Ξανθιώτισσα να κληρώνεται στον πρώτο γύρο απέναντι στην Σάρα Σλάβκοβιτς από την Σερβία. Aν η Σιμέλα κερδίσει, στους «8» θα αντιμετωπίσει την νικήτρια του ζευγαριού της Βουλγάρας Καρίνα Βαίλεβα και της Γιοβάνα Πέκοβιτς από το το Μαυροβούνιο.